Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bicarbonat-lamaie-miere-usturoi

Bicarbonat de sodiu,miere,usturoi și lămâie,amestecul ce vindecă rapid durerile de gât atât ale copiilor,cât și ale adulților

Combinația de bicarbonat de sodiu și suc de lămâie are mai multe beneficii pentru sănătate, inclusiv posibilitățile de a detoxifica organismul, de a echilibra nivelul pH-ului și de a îmbunătăți digestia.De asemenea, poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, la promovarea sănătății inimii, la protejarea pielii, la vindecarea ficatului și la prevenirea bolilor cronice.

Dacă se adaugă la această combinație și usturoi și miere, cu atât mai bine, deoarece pot avea un impact și mai impresionant asupra sănătății generale.Remediile naturale au câștigat popularitate în ultimii ani.

Pentru început, sucul de lămâie proaspăt stors este bogat în vitamina C și antioxidanți care sunt strâns legați de sistemul imunitar și de efectele diuretice asupra organismului.Bicarbonat de sodiu, este considerat tehnic un medicament, în ciuda numeroaselor sale aplicații culinare. Efectul alcalinizant al bicarbonatului de sodiu este bine cunoscut, motiv pentru care oamenii îl pot folosi într-o varietate de tratamente pentru afecțiuni acide, cum ar fi probleme digestive, arsuri la stomac și pentru a reduce riscul de acidoză.Pe de altă parte, usturoiul și mierea au și ele multe beneficii dovedite pentru sănătate.Principalul ingredient din usturoi este alicina. Conține oxigen, sulf și alte substanțe chimice care conferă usturoiului proprietăți antibacteriene și de combatere a bolilor.Cu toate acestea, usturoiul tocat sau zdrobit își poate pierde rapid nivelul de alicină. Pentru beneficii maxime, veți dori să utilizați usturoi proaspăt cât mai curând posibil.Mierea este în mod natural bogată în antioxidanți, numite flavonoide și polifenoli. Aceste substanțe chimice ajută la combaterea inflamației,la echilibrarea sistemului imunitar și la prevenirea anumitor boli.Mierea are, de asemenea, proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice.

Cum se prepară mixul de bicarbonat de sodiu,miere,usturoi și lămâie.
Este foarte simplu de preparat acest amestec.Vom avea nevoie de 1 capățână de usturoi,sucul de la 2 lămâi, 100 de grame de miere naturală și 1 linguriță de bicarbonat de sodiu.Curățați usturoiul și tăiați toți cățeii în bucăți foarte mici. Amesteca-le cu suc de lamaie, miere si bicarbonat de sodiu. Transferați amestecul într-un borcan de sticlă curat și lăsați-l să se odihnească timp de 8-10 zile. După această perioadă este perfect pentru consum. Păstrați-l la frigider.Se recomandă o lingură pe zi, dimineața pe stomacul gol.

Cu toate acestea, este important să discutați cu medicul dumneavoastră sau să cereți părerea unui profesionist medical înainte de a adăuga această combinație în regimul dumneavoastră.Poate interacționa cu alte medicamente și poate să nu fie recomandat tuturor.Combinarea bicarbonatului de sodiu cu un acid cum este sucul de lămâie, poate provoca la unele persoane gaze sau balonare.

loading...

Add comment