Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
solutii-mucegai

Scapă de mucegaiul din casă fără chimicale, cu produse naturale. Rețeta făcută acasă, care te va salva.

Mucegaiul nu este o surpriză plăcută atunci când apare în casa ta. Poate fi periculos pentru sănătatea dumneavoastră și poate provoca probleme respiratorii, iar pentru persoanele cu afecțiuni preexistente, poate duce chiar la pneumonie. Deci, dacă observați simptome care arată semne de mucegai, în continuare am pregătit o listă cu câteva produse naturale care te pot scăpa definitiv de mucegai.Avem câteva remedii naturale făcute acasă cu lucruri pe care probabil le aveți deja la îndemână.

Bicarbonatul de sodiu.
Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai cunoscute produse utile pentru a scăpa de mucegai.Este o substanță sigură pe care o puteți folosi și în preajma copiilor și a animalelor de companie și este, de asemenea, eficientă în prevenirea mucegaiului și a absorbi mirosurile de mucegai.Amestecați un amestec de 50/50 de bicarbonat de sodiu și apă până se formează o pastă.Apoi veți aplica amestecul pentru a îndepărta petele mai ușoare de mucegai și pentru a preveni creșterea viitoare.După ce l-ați aplicat pe zona cu probleme, lăsați câteva minute bune să acționeze, apoi folosiți o perie mică pentru a îndepărta orice pete lăsate de mucegai.Repetați procesul dacă este nevoie.

Oțetul.
Oțetul este unul dintre cele mai eficient și natural agent de curățare a mucegaiului netoxic.Deși oțetul este extrem de sigur de utilizat, atunci când îl folosesc pentru curățarea mucegaiului, utilizatorii trebuie să poarte mănuși de protecție și să respire prin mască, pentru a minimiza expunerea corpului la sporii de mucegai.De obicei, oțetul funcționează cel mai bine pe mucegai atunci când este folosit nediluat la putere maximă. Pur și simplu transferați oțet alb într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizați oțetul direct pe mucegai.Nu clătiți sau frecați. În schimb, lăsați oțetul să acționeze cel puțin o oră. Repetați dacă este necesar.

Zeama de lămâie.
Sucul de lamaie este natural, non-toxic curățător de mucegai care lasă în urmă aroma racoritoare, curata.Zeama de lămâie trebuie să fie proaspăt stoarsă.Pentru a curăța mucegaiul, se poate aplica folosind un flacon pulverizator sau prin înmuiere cu un burete de spălat.Ca și în cazul altora tratamente, procesul trebuie repetat până la obținerea unor rezultate satisfăcătoare.Folosit ca detergent zilnic, sucul de lămâie poate ajuta la prevenirea mucegaiului într-o varietate de zone din casă, în special pe gresie de bucătărie, duș și baie.

Peroxid de hidrogen.
Peroxidul de hidrogen este o soluție antifungică, antivirală și antibacteriană care se găsește în majoritatea dulapurilor de medicamente și este un tratament eficient pentru mucegai. Îl puteți folosi în siguranță pe o gamă largă de suprafețe, cum ar fi aparate și blaturi de bucătărie, corpuri de baie și căzi, podele dure și chiar anumite suprafețe de perete.Se toarnă o concentrație de 3% de peroxid de hidrogen într-o sticlă de pulverizare. Testați mai întâi o zonă neobservată a suprafețelor pentru a preveni decolorarea sau deteriorarea. Pulverizați suprafața mucegăită și lăsați-o timp de 10 minute.Apoi, frecați zona cu suficientă forță pentru a îndepărta mucegaiul.

loading...

Add comment