Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
masca-cu-cartofi

Cele mai eficiente 5 măști de față cu cartofi pentru o piele strălucitoare, netedă și fără acnee.

Cartoful este hrana de preferat pentru majoritatea dintre noi. Fie că este vorba de cartofi prăjiți, chipsuri sau piure, îți plac cartofii în orice formă.Așadar, suntem siguri că vă va plăcea să auziți că îi putem folosi și la măștile de față.Cartofii sunt plini de vitamine C, B6, B1 și B3 și minerale precum potasiu, fosfor și magneziu, precum și antioxidanți dietetici care sunt benefice pentru sănătatea și pielea. Vă poate ajuta să obțineți o piele strălucitoare și curată.În acest articol, am discutat despre beneficiile cartofilor pentru față și pașii pentru a pregăti 5 măști de cartofi. Continua să citești!

1.Mască cu cartofi și miere.
-Suc de cartofi 3 linguri
-Miere 2 linguri
Amestecați sucul de cartofi și mierea împreună. După ce o amesteci bine, aplică masca pe față timp de 15-20 de minute sau până când se usucă și clătește-o. Această mască funcționează cel mai bine dacă o utilizați zilnic.

2.Mască cu cartofi și lămâie.
-Suc de cartofi 2 lingurite
-Suc de lamaie 2 lingurite
-Miere 1/2 linguriță
Mai întâi, amestecați sucul de cartofi cu sucul de lămâie. Ambele ingrediente sunt uimitoare pentru strălucirea pielii și pentru adăugarea unui plus de vitamina C pe față. Puteți fie să aplicați acest amestec pe față fără miere, dar dacă aveți pielea uscată, adăugați miere. Lăsați masca să acționeze timp de 15 minute și clătiți cu apă călduță.

3.Mască cu cartofi și ouă.
-Suc de cartofi de la o jumătate de cartof
-1 albus de ou
Amestecați sucul de cartofi și albușul într-un castron. Aplicați acest amestec pe față și păstrați-l timp de 15-20 de minute sau până când se usucă. Albușul de ou ajută la închiderea porilor de pe piele și, de asemenea, chiar tonifică fața. Cartoful acționează ca un ingredient complementar uimitor al albușului de ou. Puteți aplica acest amestec de trei ori pe săptămână.

4.Mască cu cartofi și castraveți.
Se amestecă 1 lingură de suc de lămâie, 2 linguri de suc de castraveți, un praf de turmeric, 2 linguri de suc de cartofi. Aplică acest amestec pe față și lasă-l să se usuce. Odată ce devine crustă, spălați-vă fața cu apă rece.Aceasta este o mască de față foarte bună pentru cei cu tenul gras, elimină excesul de ulei din piele și reduce acneea.

5.Mască cu cartofi și roșii.
-1 lingură suc de cartofi
-1 lingură suc de roșii
-1 lingura miere
Amestecați sucurile de cartofi și roșii.Adăugați miere în amestec și amestecați până obțineți o pastă netedă.Aplicați uniform pe față, concentrându-vă pe zona afectată.Această mască este ideală pentru acnee.

loading...

Add comment