Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Slănina de porc este la fel de sănătoasă ca somonul și uleiul de măsline

Mulți dintre noi consideră că slănina de porc este periculoasă pentru organism, deoarece crește colesterolul. Ei bine, uite că lucrurile nu sunt chiar așa. Ea se apropie mai mult de somn și uleiul de măsline, deoarece au cam același conținut de acizi grași.

Afirmațiile că slănina este bogată în grăsimi, cauzează colesterol ridicat și duce în cele din urmă la condiții grave de sănătate nu sunt în întregime adevărate. Ea are unele beneficii surprinzătoare pentru sănătate care fac din acesta un plus extraordinar pentru un plan de dietă atunci când este mâncat în dimensiuni adecvate de servire.

Slănina are nutrienți sănătoși care o fac o parte utilă a unei alimentații sănătoase. Conține tiamină, vitamina B12, zinc și seleniu, care sunt toate substanțele nutritive vitale pe care corpul nu le produce în mod natural.Zincul și seleniul sunt antioxidanți vitali care sunt necesari pentru sănătatea imună. Atunci când organismul nu primește suficiente elemente nutritive și antioxidanți, celulele pot începe să se descompună într-un ritm mai rapid și sănătatea este compromisă.

Un fapt surprinzător este că slănina este sănătoasă și pentru inimă. Conține acizi grași omega-3, aceleași nutrienți găsiți în pește. Beneficiile sănătoase ale acizilor grași omega sunt colesterolul redus și îmbunătățirea sănătății generale a inimii.În ciuda mitului că slănina provoacă boli de inimă, ea are de fapt un beneficiu pozitiv asupra inimii și corpului.

Slănina este foarte bună și pentru sănătatea creierului, care este vitală pentru întregul corp. Creierul este organul care controlează corpul și se asigură că totul funcționează corespunzător.

loading...

Add comment