Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
apa-cu-turmeric

De ce sa bei apa cu turmeric dimineata: șase motive bune

Turmericul este un condiment care provine din rădăcina plantei curcuma longa, care este o plantă perenă din familia ghimbirului. Ingredientul său activ principal este curcumina. Curcuminul dă turmericul acea culoare gălbuie.Comoara turmericului constă în beneficiile curcuminei. Curcumina are proprietăți antiinflamatorii și antioxidanți. Cercetătorii încă investighează dacă poate ajuta bolile în care inflamația joacă un rol – de la artrită la colita ulceroasă.

Iar apa cu turmeric este o bautura medicament. Pentru a o pregati, trebuie sa adaugati pudra de turmeric in apa calda si sa amestecati bine.Incepeti cu o jumatate de lingurita si cresteti treptat doza pana la o lingurita.Agitati bine de fiecare data inainte de a bea.Produsele din turmeric care furnizează până la 8 grame de curcumină zilnic par a fi sigure atunci când sunt utilizate timp de până la 2 luni. De obicei, turmericul nu provoacă reacții adverse grave.Dar este important să cereți și părerea medicului dvs. înainte de consuma apa de turmeric, deoarece poate interfera cu anumite boli de care suferiți.Consumul zilnic de apă de turmeric, în special iarna, poate ajuta organismul să se apere împotriva virusurilor deranjante.

Cele 6 motive să consumi apă de turmeric.
1.Apa de turmeric ajută la pierderea în greutate și la indigestie.Conform recomandărilor, turmericul este eficient în a elimina excesul de greutate – poate normaliza metabolismul și poate elimina toxinele dăunătoare din organism.

2.Apa de turmeric ridică, de asemenea, sănătatea ficatului prin producerea de enzime vitale capabile să detoxifieze sângele care ajunge la ficat prin descompunerea toxinelor. Acest condiment este unul dintre cele mai bune alimente pentru sanatatea ficatului.

3.Persoanele cu probleme legate de inima ar trebui să ia această apă în mod regulat, deoarece are proprietatea de a subțire sângele și de a preveni îngroșarea sângelui. Astfel protejează de un atac de cord.

4.Această combinație este foarte bună pentru anti-îmbătrânire și elimină toxinele din organism și nu lasă îmbătrânirea să-și arate efectul asupra corpului tău. Turmericul conține radicali liberi care ajută la menținerea sănătății bune și, de asemenea, cresc corectitudinea pielii corpului.

5.Când există orice fel de umflare în organism și nu se vindecă cu niciun tratament, folosiți apă de turmeric. Turmericul conține curcumină, care este foarte eficientă în umflături și dureri articulare.

6.Numeroase boli sunt rezultatul inflamatiilor cronice. Cu toate acestea, acest condiment are proprietati puternic antiinflamatorii si lupta impotriva inflamatiei chiar mai bine decat unele medicamente.

loading...

Add comment