Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
vlad-ciurea-ceai

Dr. Vlad Ciurea recomandă tuturor. Ceaiul pe care ar trebui să-l bea toată lumea:„Este dovedit că face minuni.Este altceva!”

Alexandru-Vladimir Ciurea este un medic neurochirurg român.In semn de apreciere pentru exceptionalul profesionalism dovedit de-a lungul timpului in slujba salvarii de vieti omenesti, pentru contributia personala la formarea si instruirea noilor generatii de cadre in domeniul neurochirurgiei, Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler.

Dr. Vlad Ciurea ne recomandă tuturor un ceai accesibil, care se găsește aât în plafare, cât și pe rafturile magazinelor.Este vorba despre ceaiul verde.Acesta este minunat pentru creier. Cu toate astea, nimeni nu trebuie să îl bea în exces și trebuie să-l consume, neîndulcit, fără zahăr.

,,Ceaiul verde este dovedit că este minunat pentru creier. Altceva! Se simte foarte bine. Cafeaua face foarte bine. Nu exces, că e vorba de inimă. Dar cafeaua depinde de persoane. Voltaire bea 40 de cafele pe zi. Sigur, erau poate mai mititele. Balzac, carafa de cafea fierbinte peste noapte”, a mai precizat specialistul.

Ceaiul verde conține cafeina si un amino acid L-teanina, care poate trece de bariera sange-creier. L-teanina mareste activitatea neurotransmitatorului inhibitor GABA, ceea ce are efecte de combatere a anxietatii. De asemenea, mareste dopamina si productia de unde alfa din creier.Pe langa faptul ca stimuleaza nivelul de energie si capacitatea de atentie, ceaiul verde poate contribui si la cresterea functionarii creierului.Pe lângă aceste proprietăți se știe că ceaiul verde are și proprietati antioxidante.Conține și vitamina E care incetineste procesul de imbatranire.

Ceaiul verde este recomandat și în multe diete.Cu toate acestea, ceaiul verde nu are efecte rapide și miraculoase, fiind doar un ajutor de nădejde, în completarea alimentației, sportului și consumului de apă.

Cel mai comun mod de a consuma ceaiul verde este sub formă de infuzie.O cană de ceai pe zi ar trebui să fie suficient pentru sănătatea creierului și a întregului organism.Însă, înainte de a începe să consumați ceai verde este totuși necesar să cereți părerea medicului dvs., deoarece nu sunt cunoscute suficiente reacții adverse, dar ar putea interfera cu anumite medicamente sau probleme de sănătate.

loading...

Add comment