Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
drojdia-de-bere

Drojdia de bere,remediul ascuns din frigider care ne apără de boli

Drojdia are un rol crucial în alimentația și echilibrul nostru.Conținând minerale, vitamine și aminoacizi, drojdia oferă multe beneficii pentru sănătate.Este bună pentru intestin și poate crește atât energia, cât și imunitatea.Drojdia oferă o protecție eficientă împotriva infecțiilor și a altor boli.

Drojdia de bere a fost produsă inițial ca produs secundar al berii și are un gust amar. În zilele noastre, este uscată și folosită ca supliment nutritiv, pentru fabricarea berii sau coptul aluatului.Drojdia de bere este o sursă de vitamine B și proteine. De asemenea, conține crom, care ar putea ajuta organismul să folosească mai bine insulina și să scadă nivelul zahărului din sânge. Drojdia de bere pare, de asemenea, să crească enzimele din stomac care ar putea ameliora diareea și ar putea îmbunătăți apărarea organismului împotriva infecțiilor virale precum gripa.

De asemenea, susține sistemul nervos, ajută la menținerea mușchilor folosiți pentru digestie și mențin pielea, părul, ochii, gura și ficatul sănătos. Drojdia de bere nu contine vitamina B12, o vitamina esentiala care se gaseste in carne si produse lactate.

Drojdia de bere este bogată în unele vitamine care ar putea chiar să vă ajute să vă mențineți ochii sănătoși.Adăugarea drojdiei de bere în dieta dumneavoastră vă poate ajuta să vă satisfaceți cu ușurință nevoile de tiamină, de exemplu. Nivelurile mai scăzute de tiamină au fost asociate cu afecțiuni oculare precum glaucomul, o tulburare cauzată de afectarea nervului optic, care poate duce la vedere încețoșată sau chiar pierderea vederii. Poate furniza, de asemenea, o mulțime de riboflavină, o altă vitamină care a fost legată de un risc scăzut de probleme de vedere.În plus, drojdia de bere conține antioxidanți, care sunt compuși care ajută la protejarea împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi nocivi care se acumulează și provoacă boli cronice. Unele cercetări au descoperit că antioxidanții pot fi, de asemenea, eficienți în prevenirea bolilor oculare și în promovarea sănătății vederii. Includerea drojdiei de bere ca parte a unei diete sănătoase vă poate ajuta să vă mențineți și creierul sănătos.

Cel mai simplu mod de a include drojdia în dieta de zi cu zi, este să luați o capsulă de drojdie de bere, care poate oferi toate beneficiile într-o doză concentrată.Drojdia de bere este disponibilă și sub formă de pulbere, care este perfectă pentru adăugarea în shake-uri, smoothie-uri, supe, sosuri sau chiar produse de patiserie.Porția standard este de 2 linguri, care pot fi consumate o dată sau împărțite pe parcursul zilei.Aveți grijă totuși să cereți sfatul unui medic specialist înainte de a consuma, pentru a vă asigura că este totul în regulă.

loading...

Add comment