Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
desfunda-tevile

Aceste 3 ingrediente desfundă chiuveta. Oricine le are în casă și le poate folosi.

Infundarea chiuvetei de la bucatarie este cauzata de cele mai multe ori de resturile alimentare care se depun pe tevile de scurgere de la bucătărie.La baie, resturile de săpun, pastă de dinți și alte produse de curățat, în amestec cu părul adunat în scurgere înfundă țevile.În bucătărie sau în baie, o chiuvetă înfundată poate provoca multe neplăceri.Există diferite soluții în comerț care sunt destul de costisitoare și care uneori nu pot da rezultate.Noi prezentăm în continuare o soluție simplă pentru desfundarea chiuvetei, ieftină si rapidă.

Aveți nevoie doar de 3 ingrediente: o cană de oțet, trei litri de apă fiartă și jumătate de ceașcă de bicarbonat de sodiu.

Se toarnă tot bicarbonatul de sodiu pe gaura canalizării, după care se toarnă oțetul, puțin câte puțin, într-un ritm lent.Se lasă câteva minute să acționeze, timp în care apa se pune la fiert. După 5-10 minute, turnați toată cantitatea de apă fiartă pe canalizare.La final, dați drumul la robinet și lăsați apa rece să curga timp de un minut.Dacă nu s-a desfundat detot, puteți repeta procedeul.

loading...

Add comment