Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
olivia-oprea

O nouă mare realizare a româncei Olivia Oprea – la doar 14 ani a fost invitată să cânte pe scenele internaționale, la Londra și Bruxelles

Olivia Oprea, la doar 14 ani, eleva in clasa a VIII-a la Colegiul Național de Muzica ,,George Enescu” din București, a obținut, în data de 3 martie 2023, premiul I la Competiția Internațională de Muzica ,,Grand Prize Virtuoso Brussels & London”, fiind invitata sa cante la ceremonia de acordarea premiilor, la Paleis voor Schone Kunsten Brussel și renumitul Royal Albert Hall- Londra.

Aceasta nu este este prima apariție pe scenele internaționale de canto clasic,pentru Olivia Oprea,care in vara anului 2022 a jucat și in Operaspirer, la Opera din Oslo,iar ulterior a participat și la cursurile de master ale Talent Summer Opera & Festival Brescia,unde a fost remarcata de renumita mezzo-soprana Tanja Baumgartner, Olivia fiind cel mai mic masterand si singura care nu era nici măcar la vârsta studenției la conservator.

Tot in cursul anului 2022 Olivia a mai câștigat 2 Gold Prize-uri si 2 Special Prize-uri la Concursul Internațional ,,London Young Musician”, in componenta juriului fiind și profesori de la Royal Academy of Music Londra. De asemenea,anul 2022 i-a mai adus un premiu impresionant, și anume, premiul I la Concursul Internațional “IMKA” Sarajevo.

Toate aceste premii vin sa confirme spusele doamnei profesoare de la Opera din Oslo, Marianne Lewis, care a catalogat-o, in recomandările oferite,pe Olivia drept ,,highly gifted child”! Nu in ultimul rând, aceste premii confirma sutele de ore de canto, pe care le-a luat Olivia de la vârsta de 5 ani,dar și cunoștințele avansate in lucrul cu pianul și flautul, pe parcursul celor 4 ani de studiu la renumitul Colegiu de Muzica ,,George Enescu” din București.

Olivia Oprea este o tânăra talent și un adevărat artist în devenire.Noi dorim să îi urăm pe această cale mult succes în continuare în tot ceea ce face.Țara noastră are nevoie de copii talentați și ambițioși, iar Olivia este unul dintre aceștia.

loading...

Add comment