Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dentistul care renunţă la o carieră de succes pentru a se dedica salvării vieţii câinilor abandonaţi.

Actul de bunătate al unui dentist pentru salvarea câinilor abandonaţi din Grecia a devenit viral. Viețile multor oameni au fost afectate de criza financiară a Greciei. Și cu atât de mulți greci că le este greu să-și îndeplinească capetele, îngrijirea nevoilor câinelui lor a luat loc pe spate. Prin urmare, numărul câinilor abandonați a crescut foarte mult, proprietarul doar lăsându-și câinii să se îngrijească în sălbăticie.

Cu toate acestea, acest bărbat, profund afectat de situația acestor câini disperați de stradă, a decis să intervină. Numele său este Theoklitos Proestakis, sau pur și simplu cunoscut sub numele de Takis și a fost dentist în orașul Lerapetra, pe insula greacă Creta. Din fericire, o vizită la periferiile orașului l-a pus față în față cu situația dramatică. Zeci de câini erau acolo înfometați. Ajutat de niște prieteni, Takis a început să aducă hrană și apă animalelor sărace.

Dar, câinii nu erau în siguranță să locuiască acolo, așa că bărbatul a venit cu un plan. Și așa s-a născut „Takis Shelter”. Cu mai mult de 33.000 de metri de plantații de măslini, adăpostul este un loc sigur pentru acești câini abandonați. Aici, câinii salvați găsesc un refugiu sigur pentru a se vindeca, își câștigă forța, fug liber și se joacă.

În ciuda generozității sale, lucrurile nu au fost ușoare pentru acest suflet bun. Takis a trebuit să se ocupe de vecinii care se plângeau și de costuri. Renunțând deja la slujbă, el s-a confruntat acum cu sarcina montană de a hrăni și îngriji câinii aflați în grija sa.

Ca o soluție supremă, bunul samaritean și-a vândut casa și mașina pentru a plăti conducerea adăpostului. Astăzi, locuiește în adăpostul pe care l-a creat, împărtășind viața și mesele cu câinii pe care i-a salvat.Până în prezent, Theoklitos a salvat viețile a peste 300 de animale și a relocat aproape 200. Și odată cu răspândirea cuvântului, adăpostul primește acum o mână de ajutor de la oameni care obișnuiau să-l cunoască pe Takis precum și de la străini.

În ciuda tuturor obstacolelor, acest om cu suflet bun nu și-a pierdut niciodată speranța de a le oferi acelor animale abandonate o viață mai bună!

loading...

Add comment