Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce atât de multe femei inteligente și superbe rămân singure ani de zile

Probabil că l-ai întrebat pe prietenul tău minunat de atâtea ori, de ce e singur și nu se grăbește să aibă o familie. Ar putea să glumească în jurul acestui subiect, dar rădăcinile problemei sunt mult mai profunde. Fetele din ce in ce mai frumoase si mai inteligente prefera sa nu fie in relatii. Aproximativ 50,2% dintre americani sunt singuri , care este de aproximativ 124,6 milioane de persoane, iar în Statele Unite există mai multe femei singure decât cele căsătorite.Noi am decis să studiem această problemă și să găsim răspunsuri de ce se întâmplă asta.

1. Femeile moderne sunt independente.


Femeile se luptă pentru drepturile lor și schimbă lumea. Din ce în ce mai multe femei obțin locuri de muncă mai bune decât bărbații și devin independente . Nu mai trebuie să-i mai întrebe pe bărbați pentru ajutor cu munca fizică, deoarece pot pur și simplu suna un serviciu și pot plăti bani. Și uneori este mai rapid decât să aștepți ca soțul tău să rezolve o problemă.

2. Femeile încep să-și respecte libertatea și timpul liber mai mult.


Deci, acum, în loc de a găti acasă pentru un soț și mai mulți copii după muncă de birou, femeile preferă să-și petreacă timpul cu ei înșiși . Pare mult mai atractiv să mergi la un spa , la un salon de frumusețe, la cumpărături sau la o clasă de auto-dezvoltare, decât să ai grijă de copii sau să cureți după un bărbat.

3. Femeile devin din ce în ce mai stabile din punct de vedere emoțional.


Femeile au devenit mai puternice, mai stabile din punct de vedere emoțional și mai educate. Lumea modernă le oferă aproximativ aceleași oportunități ca și bărbaților. Nu vă este frică să rămâneți singură fără un mijloc de întreținere. Ar fi mai bine să aștepți o persoană egală, decât să împărțiți un pat cu un bărbat pe care nu îl iubești sau nu-l respecți.

4. Femeile moderne au standarde foarte înalte.

Atunci când vă câștigați banii proprii, aveți o diplomă, aveți grijă de aspectul dvs. și vă dezvoltați în alte domenii, vă așteptați la un om care nu vă va aduce la un nivel inferior al vieții voastre.Nu puteți accepta un om care nu vă apreciază eforturile . Nu este posibil să tolerați standarde scăzute , deoarece acestea nu vă pot aduce o viață mai bună. Este mai ușor să rămâi singur și să continui să ai grijă de tine.

5. Bărbații se tem mai mult să întâlnească femei frumoase și inteligente.


Când bărbații văd o femeie frumoasă, independentă și inteligentă, ei nu sunt la fel de entuziasmați să facă primul pas, deoarece ei cred că această femeie uimitoare nu poate fi singură. În plus, nimeni nu vrea să se răzgândească. Și majoritatea femeilor nu vor face niciodată primul pas, pentru că deja fac destul de mult în viața lor .

6.Femeile moderne nu mai cred în basme.


Da, nivelul de încredere al unei femei față de bărbat este mult mai scăzut din cauza standardelor moderne.Nimeni nu vrea să aibă o inimă zdrobită și câte povești au auzit despre faptul că femeile sunt trădate? Am urmărit filme din copilărie, unde o femeie este o femeie de afaceri de sine stătătoare care își conduce propria companie sau are doar un super succes la locul de muncă în general. Lumea modernă ne dă priorități moderne și le acceptăm.

loading...

Add comment