Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sasa

Taheira Sașa, fetiță de 13 ani care a ajuns direct în semifinalele „Românii au Talent” nu a mers niciodată la o școală publică, ci a învățat acasă din manuale.

Taheira Sașa, pe numele său real Taheira Aija Surugiu Sașa, l-a impresionat pe juristul Dragoș Bucur în cadrul emisiunii „Românii au Talent” cu numărul său superb de acrobație.Fata de numai 13 ani a primit Golden Buzz-ul și a ajuns direct în semifinale.

În cadrul emisiunii Românii au talent, Taheira Sașa a povestit că niciodată nu a fost la o școală publică, ci a învățat acasă. Motivul? Se pare că mama ei, fost cadru didactic, a considerat că așa va fi mai bine pentru ea.Tot mama sa a găsit modalitatea de a face școală de acasă. Manualele de au de la o școală din America.Taheira are trei frați, care învață toți de acasă.Fratele ei mai mare a dat bacul la 13 ani.

Tânăra a făcut de mică tot felul de sporturi, iar la vârsta de 8 ani a descoperit singura Școală de Circ în București, unde a rămas din pură pasiune și a învățat acrobația pe cer.A participat la foarte multe competiții, iar anul acesta a căștigat titlul de vicecampioană națională și va reprezenta România în Elveția, la campionatul mondial.

„Eu prin numărul meu vreau să arăt lupta de a ieși din tipare și de a găsi scopul. Niciodată să nu te oprești din visat. Pentru că prin vise îți găsești pasiunea, scopul. În seara aceasta o să-mi trăiesc visul.Eu mă axez pe sport și fac sport intensiv. Școala o fac dimineața și apoi mă antrenez 4-5 ore pe zi… Fac circ de performanță. Vara asta am lucrat la un circ”, a mărturisit concurenta de la „Românii au Talent”, la Pro TV.

loading...

Add comment