Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sanatate

Minus 9 kg într-o lună, cu această metodă. Nu te înfometezi, ci pur și simplu stimulezi metabolismul.

Diete de slăbit eficiente sunt cele care te ajută să duci o viață mai sănătoasă și să menții greutatea ideală pe viitor.Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, ar trebui sa stii ca infometarea nu este o metoda recomandata.Nu face deloc bine la organism și poate aduce și diferite probleme de sănătate.

Câți oameni, atâtea idei pentru a slăbi.Dar există și o altă categorie de persoane.Aceștia care consumă semințe de chia. Rezultatul este excepțional: se îmbunătățește metabolismul, se ard grăsimile. Metabolismul reprezintă suma tuturor reacțiilor chimice care au loc în organism, iar accelerarea metabolismului determină soluționarea multor afecțiuni.

Semințele de chia conțin flavonoizi și polifenoli. Aceste semințe au de trei ori mai mulți antioxidanți decât coacăzele și conțin, de asemenea, și o cantitate mare de acizi grași Omega-3. În același timp, accelerează metabolismul și vă ajută să slăbiți treptat, cu condiția să le consumați în mod regulat.

Semințele se hidratează și se măresc de 12 ori. Astfel, produsul garantează senzația de saturație rapidă și pentru mai mult timp. Consumul regulat vă ajută să scăpați de kilogramele în plus.După hidratare semințele se transformă în gel. Acestea se fixează pe mucoasă și previn absorbția carbohidraților. Chiar dacă veți consuma o cantitate mică, veți simți efectul acestora.

Consumarea de semințe de chia a îmbunătățit performanța exercițiilor pentru antrenamente. Prin adăugarea unei serii de semințe de chia pe zi, vă stimulati metabolismul. Studiile arată că adăugarea de semințelor de chia in dieta reduc, de asemenea, țesutul adipos visceral, un țesut de „burtă” care afectează metabolismul organismului și este o componentă a obezității!

La prima vedere 9 pare o cifră ireală. În realitate puteți obține rezultate foarte bune, iar 9 kg este un număr de kilograme care poate fi obținut. Dar mult depinde de organismul fiecărei persoane. Iată cum puteți prepara băutura care va accelera metabolismul.

Aveți nevoie de 1 lingură de semințe de chia, 1 lingură de miere lichidă, 1 lămâie,o jumătate de pahar cu apă.Hidratați semințele de chia în apă timp de o oră. Strecurați.Adăugați în semințe jumătatea de pahar cu apă, miere și sucul de la o lămâie.
Amestecați toate ingredientele în blender până obțineți o compoziție omogenă. Consumați 2-3 linguri în fiecare dimineață pe stomacul gol.Cum funcționează? Metabolismul se accelerează deja peste câteva zile. Primele schimbări de greutate apar peste 1 săptămână. Consumați această compoziție timp de 4 săptămâni, iar 9 kg vor dispărea fără nici un efort și sport.

loading...

Add comment