Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
dr oz

Doctor Oz: 4 alimente care nu trebuie să lipsească din niciun frigider

Mehmet Cengiz Öz, cunoscut și ca Dr. Oz, este un medic cardiolog, autor, și prezentator de televiziune turc american.Doctorul Oz, devenit celebru în America şi în toată lumea, este cel mai apreciat doctor la ora actuală, datorită diverselor probleme pe care le pune în discuţie şi cărora le găseşte leacuri adunate din toate tradiţiile lumii.

Doctor Oz vorbește despre 4 alimente care nu trebuie să lipsească din niciun frigider.Iată în continuare care sunt aceste alimente:

Oz spune că una dintre alimentele sale preferate sunt afinele. Puteți spune că afinele sunt pline de antioxidanți din cauza culorii lor închise. „Toate alimentele cu culori închise în ele au unele dintre aceste substanțe chimice antioxidante cu adevărat protectoare”, spune el. Afinele sunt superalimentul pe care trebuie să-l iei în serios. Studiile recente asupra lor, demonstrează că afinele depășesc așteptările.

Măslinele sunt bogate în vitamina E și alți antioxidanți, care pot ajuta la reducerea riscului de afecțiuni precum cancerul, diabetul, accidentul vascular cerebral și bolile de inimă. De asemenea, sunt o sursă excelentă de Vitamina A. Grăsimile din măsline ajută la reducerea presiunii arteriale, iar compușii fenolici din acestea previn bolile cronice.

Iaurtul Ayran este cu siguranță o opțiune mai bună și mai sănătoasă decât alte iaurturi.Acesta conține iaurt și apă rece, fiind o băutură răcoritoare foarte bogată în calciu și probiotice care asigură o bună digestie.

Unul dintre alimentele preferate de Dr Oz este laptele de migdale, care este unul dintre cele mai populare produse din migdale pentru că are o trăsătură foarte importantă: nu are lactoză. Veganii și persoanele cu intoleranță la lactoză folosesc laptele de migdale ca alternativă sănătoasă la băuturile lactate. Alții pur și simplu iubesc aroma sa de nucă. Doctorul Oz a continuat să-l recomande pe tot parcursul emisiunii sale, deoarece are un conținut scăzut de calorii, este încărcat cu vitamine și minerale și este excelent pentru cei cu intoleranță la lactate.

loading...

Add comment