Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbatul de 114 ani dezvăluie cele 5 alimente care l-au ținut atât de mult în viață

Nu este un secret că oamenii vor să trăiască cât mai mult timp posibil. Dar, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, speranța medie de viață în zilele noastre este de aproximativ 72 de ani. Nu este atât de mult, nu? Deși, dacă știți ce poate influența procesul dumneavoastră de sănătate și îmbătrânire în mod pozitiv și negativ, vă va permite să vă schimbați obiceiurile obișnuite. Noi vom vorbi în continuare despre un bărbat care, nu a găsit formula pentru nemurire, însă are câteva secrete ale longevitații, deoarece a ajuns să trăiască până la vărsta de 114 ani.

Ingredientele secrete pentru o viață lungă.
Bernando LaPallo s-a născut în anul 1901 și a murit în anul 2015. El și-a dat acordul pentru o viață lungă cu o alimentație sănătoasă. „Oamenii mă întreabă ce faceți pentru a rămâne atât de tiner”, a spus LaPallo. „Eu zic:” Ei bine, ai auzit vechea zicala, esti ceea ce mananci”.

Meniul său zilnic conținea multe legume și fructe ecologice. Dar au existat 5 alimente speciale despre care el credea că sunt ingrediente cheie. Și vom dezvălui care sunt aceastea, mai jos.

1. Scorțișoara.


Scorțișoara nu este doar un mirodeniu delicios. Este, de asemenea, cunoscut pentru proprietățile sale puternice de medicament. Este foarte util în tratarea cancerului, a bolilor de inimă și a infecțiilor bacteriene și fungice. Acesta poate, de asemenea, ajuta la combaterea virusului HIV.

2. Ciocolata.


Consumul de ciocolată poate contribui, de asemenea , la sănătatea noastră. Acest produs alimentar are o varietate de efecte pozitive, de la scăderea nivelului de colesterol la prevenirea declinului cognitiv și de a ne ajuta să depășim stresul. Deci, dacă ignorați această capodoperă delicioasă doar de dragul fizicului dvs., aici este un motiv bun să o ștergeți din lista dvs. de produse „interzise”.

3. Un antibiotic natural – usturoiul.


Usturoiul este cunoscut pentru a preveni boala Alzheimer și demența, reduce riscul de insuficiență cardiacă, detoxifiază organismul și combate diferite boli.

4. Un remediu pentru toate bolile – mierea.


Acest produs minunat de la albine a fost folosit în medicină de peste 5000 de ani. Este un remediu natural de vindecare pentru multe condiții și este cunoscut pentru proprietățile antiseptice, antioxidante și antibacteriene. În plus, unii oameni o folosesc în scopuri cosmetice.

5. Uleiul de măsline.


Potrivit experților , uleiul de măsline extra virgin este bun și pentru noi. Este bogat în grăsimi sănătoase, mononesaturate, care ne mențin creierul și inima sănătoase. În plus, uleiul de măsline are un impact pozitiv asupra funcțiilor cognitive, conține cantități mari de antioxidanți și poate reduce riscul de diabet zaharat tip 2 și cancer. Credem că aceste fapte sunt suficiente pentru a înlocui orice tip de ulei cu ulei de măsline.

Alte sfaturi de la Bernando LaPallo.
Bernando LaPallo a confirmat că nu a fost niciodată bolnav nici măcar o zi din viața lui. Pe lângă faptul că mânca alimentele de mai sus, a urmat sfatul tatălui său. „Mi-a spus să nu mănânc carne roșie obișnuită. A spus că stai departe de ea. Hot dog, cartofii prăjiți și toate aceste lucruri – nu le mânca.” Aceastea au fost sfaturile lui.

Unul dintre obiceiurile sale sănătoase a fost mersul pe jos dimineața și integramele. Ele l-au ajutat pe Bernando să aibă o minte clară și să rămână activ.

loading...

Add comment