Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Știința explică ce lucruri se întâmplă în corpul nostru când mâncăm semințe de chia

Un aliment extrem de benefic pentru sănătatea dvs., dar care este adesea uitat, sunt semințele de chia. Prin adăugarea de semințe de chia în dieta dvs., axați corpul pe alimente pline cu substanțe nutritive care pot preveni, de asemenea, bolile, obezitatea și obstrucția intestinului. În plus, semințele de chia pot fi capabile să ajute cu pierderi în greutate, depresie și rutine de frumusețe.

Scăzut în calorii, o mică porție de semințe de chia poate îmbunătăți considerabil multe tipuri diferite de alimente. Ele pot transforma alimentele care nu au multe substanțe nutritive într-o opțiune sănătoasă, plus sunt ușor de adăugat la orice dietă și au gust delicios cu toate grupurile diferite de alimente.

Beneficiile semințelor de chia.
1. Sunt pline de nutrienți.
O cantitate mică de semințe de chia este plină de diferite substanțe nutritive, făcându-vă mai ușor să vă atingeți obiectivele nutriționale în fiecare zi când le mâncați. Acestea pot fi adăugate la multe alimente diferite pentru a stimula aportul nutrițional pentru acea masă specifică.

2. Sunt scăzute în calorii.
În acest caz, corpul dvs. consumă un număr mare de nutrienți necesari, fără a consuma un număr mare de calorii sau carbohidrați nesănătoși.

3. Au o cantitate mare de antioxidanți.
Fiecare sămânță de chia este plină de antioxidanți. Consumul de antioxidanti are multe efecte pozitive asupra organismului. Unul dintre aceste efecte este acela că luptă împotriva radicalilor liberi, care pot provoca îmbătrânire mai rapidă și pot cauza cancer.

4. Pot ajuta la pierderea în greutate.
Cu conținut ridicat de fibre solubile și proteine, semințele de chia vă ajută să pierdeți rapid greutatea. Acestea absorb o cantitate mare de apă și apoi se extind, făcând stomacul să se simtă mai plin decât este cu adevărat. Proteina funcționează pentru a reduce apetitul, care ar trebui să reducă, de asemenea, cantitatea de alimente pe care o consumați.

5. Scade riscul de a dezvolta boli de inimă.
Deoarece semințele de chia au cantități mari de acizi grași, fibre, proteine și omega-3, acestea pot scădea riscul de boli de inimă. Unele dintre beneficiile pentru sănătate ale semințelor de chia provenite din aceste trei substanțe nutritive sunt:Cantități mai mici de trigliceride,mai puține inflamații,cantități mai mici de grăsime în burtă,reglează tensiunea arterială.

6. Reglează nivelul zahărului din sânge.
Semințele de Chia ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge prin îmbunătățirea sensibilității insulinei organismului. Acest lucru ajută păstrarea nivelului de zahăr din sânge. Dacă aveți nivelul crescut de zahăr din sânge, acesta poate provoca leziuni vaselor de sânge, nervilor și chiar organelor.

loading...

Add comment