Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Frunzele de Pătlagină vindecă orice rană, inclusiv ulcerul varicos și tumorile benigne sau maligne.

Terapeuta de origine austriacă Maria Treben scrie în cartea sa celebră „Sănătate din Farmacia Domnului” că pătlagina este un remediu miraculos pentru răni, cunoscut din vremuri îndepărtate. Locuitorii de la sate cunosc forța vindecătoare a acestei plante, și atunci când se rănesc la picioare, culeg frunze proaspete de pătlagină și le aplică pe rană.

De asemenea, atunci când o broască este mușcată de un păianjen, aceasta se grăbește spre pătlagină, deoarece o ajută. Boli în care se poate folosi pătlagina Frunzele verzi de pătlagină, fărâmițate, pot fi folosite cu succes în următoarele cazuri:
– crăpături
– tăieturi
– înțepături de viespe
– mușcături de câine turbat
– mușcături de șerpi sau alte animale veninoase
– bășici (frunzele se pun în pantofi)
– tumoare benignă sau malignă
– tromboză
– ulcer varicos care nu se vindecă

Cazuri de răni incurabile vindecate cu pătlagină.
Despre această plantă se spune că poate vindeca orice rană, oricât de gravă sau veche ar fi. În carte ne este relatat cazul unei femei care a folosit cu succes pătlagina pentru a o trata pe vecina ei suferindă de ulcer varicos la picior de 17 ani. Boala era atât de gravă, încă femeia nici nu mai putea ieși din casă. După ce i-a aplicat frunzele de pătlagină, rana s-a închis la scurt timp și nu s-a mai deschis.

Un alt caz ne arată că pătlagina poate tămădui inclusiv rănile deschise ale piciorului amputat. Un invalid de război cu o proteză la picior a dezvoltat răni deschise din cauza caniculei. Nici un tratament nu l-a ajutat. După aplicarea frunzelor de pătlagină, rănile s-au închis peste noapte.

Însăși terapeuta Maria Treben mărturisește că s-a tratat de o mușcătură puternică pe obraz care îi provoca dureri mari cu pătlagină. Locul mușcăturii s-a transformat într-un nodul întărit, care a dispărut peste noapte după tamponarea zonei cu frunze de pătlagină frecate între degete.
Sursa: lataifas.ro

loading...

Add comment