Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
suc de morcovi

Medicii i-au spus unui bărbat de 82 de ani că funcția inimii sale era de numai 13%. Aflați cum s-a vindecat.

Acest articol spune povestea unui bărbat cu funcție cardiacă slabă care, în ciuda medicilor, a fost capabil să se vindece, fără medicamente și într-un mod complet natural.Bărbatului in varsta de 82 de ani i s-a spus ca doar 13% din inima ii mai functioneaza cum trebuie, in urma unui atac de cord avut cu cativa ani in urma.A luat diverse medicamente, dar acestea nu au rezolvat problema și au dus doar la dependență și alte complicații.

Ulterior a fost diagnosticat cu insuficiență renală. Medicii i-au spus atunci că nu pot face altceva din cauza sănătății sale.După câteva zile în îngrijiri paliative, a cerut un pahar de suc proaspăt de morcovi, pe care nepotul său i l-a pregătit imediat și i l-a adus.Spre surprinderea tuturor, la scurt timp după ce a băut sucul, apetitul său ușor a revenit.

În plus față de aceste schimbări, după alte pahare de suc de morcovi, a observat și un val de energie nouă, urina a început să se limpeze, iar fața lui a căpătat o culoare mai sănătoasă.

Morcovii sunt o sursă excelentă de vitamine, substanțe nutritive și fibre.Consumul de suc de morcovi este o modalitate ușoară de a adăuga morcovi la dieta ta.Sucul de morcov crește secreția de bilă, care poate ajuta metabolismul – rata la care corpul dumneavoastră transformă energia în alimente.

Sucul de morcovi conține polifenoli, alti compuși bioactivi ce reglează tensiunea arterială. Într-un alt studiu, sucul de morcovi portocalii și mov au ajutat la repararea celulelor din vasele de sânge, iar specialiștii consideră că aceasta băutură are efecte benefice asupra inimii. Și dacă ai colesterolul ridicat poți consuma cu încredere sucul, deoarece reduce absorbția grăsimilor în sânge și ajuta la scăderea nivelului acestora.

În timp ce sucul de morcov are beneficii nutriționale și de sănătate, este important să îl beți cu moderatie.Pentru a produce o ceașcă de suc de morcovi este nevoie de aproximativ cinci morcovi.Dar sucul de morcovi vă poate oferi un boom nutrițional mai mare, plus este mai ușor de absorbit substanțele nutritive și antioxidanții din suc.Sucul de morcovi este sigur pentru cei mai mulți oameni, dar poate cauza toxicitate cu vitamina A, atunci când este consumat în exces. În cazuri rare, pot apărea și alergii în urma consumului acestei legume

loading...

Add comment