Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Frunzele și rădăcina de hrean sunt un medicament excelent. Rețete care vor înlocui farmacia, pe care ar trebui să le folosești în mod frecvent pentru diverse boli

Vreau să vă povestesc în detaliu despre o plantă care vindecă mai mult de treizeci de boli și se numește hrean. În zonele rurale, se găsește în fiecare grădină de legume. Hreanul se servește de obicei crud ca condiment pentru diferite feluri de mâncare, dar poate fi folosit atât fiert cât și uscat. Înainte de uscare, rădăcinile sunt spălate bine, apoi răzuite, iar după aceea sunt uscate într-un cuptor, încălzite mai întâi la 45 de grade C și apoi la o temperatură de 60 de grade C.
Timpul de uscare este de 5-6 ore.

Puteți usca hreanul într-o sacoșă de in pe calorifere. Îl usucați în acest fel nu mai mult de o zi.
Dacă păstrați hreanul pe calorifere mai mult timp, acesta își pierde amărăciunea. Hreanul uscat se păstrează într-un recipient etanș. Această plantă este utilizată în tratamentul otitei medii, durerilor de dinți, giardiozei, hipertensiunii, bolilor cardiovasculare, osteocondrozei, coxartrozei. Și, de asemenea, pentru bolile tractului gastro-intestinal, răcelile, otrăvirea cu monoxid de carbon, pentru vindecarea arsurilor, precum și pentru epuizarea fizică și mentală.

Chiar și inhalând mirosul de hrean, se poate simți cum trece prin corp, curățând bronhiile de flegmă și mucus, eliminând astfel tusea și răcelile. Dacă este necesară o cantitate mare de hrean pentru a prepara medicamentul, acesta trebuie trecut printr-o mașină de tocat carne. În ​​timpul acestui proces, ca hreanul să nu irite ochii, se pune o pungă de plastic pe mașina de tocat carne și se fixează cu o bandă elastică.

Hreanul ras este recomandat pentru tratamentul gastritei cu aciditate scăzută. Îmbunătățește secreția de acid clorhidric și favorizează recuperarea mai rapidă. Este necesar să turnați un pahar de hrean ras cu 3 litri de apă fiartă la temperatura camerei, lăsați 3 zile, strecurați și beți infuzia câte un pahar dimineața pe stomacul gol. Odată cu depunerea sărurilor, se recomandă tratarea cu frunze de hrean. Dimineața, rupeți frunza și puneți-o pe pervaz. Seara, ungeți locul rănit cu ulei de floarea soarelui, atașați o frunză de hrean care a fost ruptă în avans și legați-o deasupra. Va arde, dar trebuie să înduri cât poți. Apoi scoateți foaia și puneți-o pe masă. A doua zi veți vedea cât s-a strâns pe ea. Repetați procedura până când starea se îmbunătățește.

Pentru cei care suferă de ciroză hepatică, vă sfătuiesc să țineți 5 zile într-un loc întunecat, 0,5 litri de vodcă de înaltă calitate cu 5 frunze de hrean, apoi să luați 1 linguriță de 3 ori pe zi până când starea se ameliorează. Îmbunătățește digestia sucul stors din rădăcinile proaspete de hrean. Se diluează cu apă în proporție de 1:10 și se bea 1/2 cană înainte de mese. Puteți pur și simplu să întindeți hrean ras pe pâine cu un strat subțire și să mâncați cu supe, borș și orice alte feluri de mâncare. Hreanul este un diuretic excelent. Consumându-l constant, veți scăpa de orice inflamație a vezicii urinare, precum și vă veți salva de gripa. Hreanul ajută la angina pectorală. Este necesar să amestecați 1 kg de miere și hrean trecut printr-o mașină de tocat carne, lămâie trecută prin mașina de tocat fără semințe, amestecați totul din nou bine și lăsați la infuzat pentru o zi. Luați amestecul zilnic dimineața pe stomacul câte de 2 lingurițe cu o oră înainte de mese.

În plus, utilizarea acestui amestec va elimina vasele de sânge pline de colesterol, va netezi ridurile de pe față și va elimina acneea. Adăugați un pahar de miere lichidă, amestecați din nou bine, puneți amestecul într-un borcan de sticlă. Închideți-l bine cu un capac și păstrați-l pe raftul inferior al frigiderului. Luați medicamentul zilnic câte 1-2 lingurițe. De 3 ori pe zi cu 1 oră înainte sau 2 ore după mese. Cursul tratamentului este de 1,5-2 luni, dar deja în a doua săptămână de administrare a medicamentelor descrise mai sus, veți simți o îmbunătățire semnificativă.

Această plantă este utilizată în tratamentul otitei medii, durerii de dinți, giardiozei, hipertensiunii, bolilor cardiovasculare, osteocondrozei, coxartrozei, bolilor tractului gastro-intestinal, răcelilor, intoxicației cu monoxid de carbon, pentru vindecarea arsurilor, precum și pentru epuizarea fizică și mentală .

Sursa: https://mancare-pentru-tine.ro/2021/07/28/frunzele-si-radacina-de-hrean-sunt-un-medicament-excelent-retete-care-vor-inlocui-farmacia-pe-care-ar-trebui-sa-le-folosesti-in-mod-frecvent-pentru-diverse-boli/

loading...

Add comment