Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
aspirina

7 utilizări neobișnuite ale aspirinei pentru viață și sănătate, de care multă lume nici nu a auzit

Aspirina este un aliment de bază în dulapurile cu medicamente ale tuturor. Dar dincolo de scopurile sale medicinale, aspirina este utilă pentru multe utilizări acasă, fiind de ajutor de la spălat rufe până la tratamentul mătreții.Majoritatea oamenilor știu că vă poate proteja de un atac de cord sau un accident vascular cerebral, dacă este luat în mod corespunzător. Cercetările sugerează că poate reduce riscul unor tipuri de cancer și a bolii Alzheimer. Dar aspirina are multe alte potențiale beneficii pentru sănătate, frumusețe și casă.Acest produs ieftin, de zi cu zi, are niște puteri uimitoare.Iată în continuare 10 neobișnuite ale aspirinei pentru viața de zi cu zi.

 1. Îndepărtează petele de transpirație.
  Zdrobiți 3 tablete de aspirină și amestecați pudra cu 1/2 cană de apă până se formează o pastă. Aplicați pasta pe pată, apoi lăsați să stea timp de 2 ore înainte de a spăla ca de obicei.
 2. Îndepărtează rugina.
  Rugina este atât de inestetică. Din fericire, una dintre cele mai bune utilizări pentru aspirina este îndepărtarea ruginii.Umeziți obiectele ruginite, apoi aplicați cu grijă niște tablete de aspirină zdrobite pe zonă. Lăsați să stea timp de 10 minute înainte de a curăța cu o cârpă umedă.
 3. Reduce acneea.
  Acidul salicilic care se găsește în tabletele de aspirină poate fi extrem de util pentru uscarea coșurilor, ajutându-le să dispară mai repede.Pentru a trata cosurile folosind aspirină, pur și simplu zdrobiți o mână de tablete și adăugați încet fie apă, fie oțet de mere, până când se formează o pastă. Aplicați pe față și clătiți cu apă caldă după aproximativ 15 minute.
 4. Elimină mătreața.
  Mătreața poate fi inconfortabilă și jenantă.Zdrobiți două aspirine în cantitatea normală de șampon pe care o utilizați, apoi lăsați-l să acționeze câteva minute. Spălați-vă părul în mod normal și ar trebui să observați o îmbunătățire a stării scalpului.Repetați o dată la trei zile pentru cele mai bune rezultate.
 5. Calmează mușcăturile de insecte.
  Mușcături de insecte pot deveni iritante și pot provoca mâncărime.Umeziți pielea și apoi frecați o tabletă peste zona afectată.Proprietățile antiinflamatoare ale aspirinei vor ajuta la reducerea înroșirii, umflăturilor și durerii de la suprafață.
 6. Ajută la creșterea plantelor.
  Acidul acetilsalicilic care se găsește în mod natural în scoarța copacului este derivat din acest ingredient activ și va face minuni pentru plantele tale.Nu numai că conține calciu, dar întărește și sistemul imunitar al plantelor, ajutându-le să rămână puternice și sănătoase.
 7. Elimină pielea moartă de pe tălpi.
  Când vine vara, cu siguranță vrei să porți sandale cu mândrie.O modalitate genială și ușoară este de a utiliza aspirina.Zdrobiți 5 tablete de aspirină și amestecați-le cu 1/2 linguriță suc de lămâie și 1/2 linguriță apă. Se amestecă într-o pastă și se aplică pe picioare.Trageți o pereche de șosete.Se lasa 10 minute apoi se spala cu apa calduta.

Astăzi, cei mai mulți dintre noi sunt conștienți de beneficiile aspirinei pentru ameliorarea durerii. Cu toate acestea, ar putea fi surprinzător să afli că are atâtea întrebuințări pe care probabil nu le știai până acum.

loading...

Add comment