Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
elena-zaharia-campioana

Sportiva Elena Zaharia este Campioana Europei la Tenis de Masă simplu feminin U21, după câștigarea medaliei de aur.

Sportiva Elena Zaharia a câştigat proba de simplu feminin de la Campionatele Europene de tenis de masă la tineret, la Cluj-Napoca.Tânăra a învins-o în finală pe nemțoaica Franziska Schreiner cu scorul: 4-3 (11-5, 11-8, 8-11, 12-10, 9-11, 10-12, 11-7).Hotărâtă, decisivă și cu abilitatea de a ieși cu bine din situațiile dificile, Elena Zaharia a reușit să obțină aceasta performanță deosebită și anume titlul continental la Campionatul European U21.

„Mă așteptam la un meci extrem de dificil. Franziska este o jucătoare excelentă și merită felicitări pentru jocul ei remarcabil. Anul trecut a câștigat cu 4-3 în sferturi la Campionatele Europene Under 21. A fost greu să uiți experiența. De aceea am spus că mă așteptam la un meci foarte greu astăzi”, a spus ZAHARIA.

„Am început să mă bucur de joc fără să acord prea multă atenție scorului. M-am jucat zâmbind și cu o bucurie în suflet. M-am bucurat de fiecare minut al celui de-al șaptelea joc și uimitor am câștigat titlul. Pentru mine câștigarea medaliei de aur la această ediție a Campionatelor Europene U21 este o realizare foarte importantă”, a spus Elena ZAHARIA.

“Este un sentiment senzaţional, mă simt ireal. Nu am cuvinte. Numai atât am avut în cap, pentru România. E o satisfacţie enormă. Nu o să uit momentul acesta niciodată”, a declarat Zaharia.

“Campioana noastră a dominat în prima parte a duelului, a făcut rapid 2-0 la seturi și a reușit să compenseze anumite greșeli de joc cu schimburi câștigate superb și cu un joc solid. Deși a ratat o minge de meci în setul al șaselea, la 10-9, Elena a fost cea care a celebrat urcată pe masa de joc!”, a notat Federația Română de Tenis de Masă.

Noi dorim să o felicităm pe tânăra româncă pe această cale și suntem mândri că putem promova asemenea tineri talentați și ambițioși precum Elena Zaharia.Totodată îi dorim mult succes în continuare și cât mai multe reușite!

Sursa foto: epochtimes-romania.com

loading...

Add comment