Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Două medalii mondiale pentru România la bob! Andreea Grecu – Teodora Vlad

Sportivii noștri români se fac remarcați peste tot prin lume, datorită faptului că se întorc acasă cu câte un premiu aproape de la fiecare competiție la care participă. Ei nu sunt întotdeauna cei mai bine pregătiți, dar își dau silința de fiecare dată și fac tot posibilul să fie cei mai buni. Și aici putem vorbi despre tot felul de oameni, de la fotbaliști, la tenismeni sau handbaliști. Acum a venit timpul să vorbim despre competiția internațională de bob.

Cele două fete, Andreea Grecu și Teodora Vlad sunt vicecampioanele mondiale la bob. Ele au fost pregătite de către profesorul Paul Neagu.Fetele au fost la un pas de a căștiga medalia de aur, dar reușit o performanță de excepție, au cucerit juriul și au venit acasă cu medalia de argint, devenind vicecampioane mondiale la bob.Numai o sutime le-a despărţit de titlul mondial, care a fost câștigat de echipajul austriac format de cele 2 fete, Katrin Beierl și Jennifer Jantina Oluumi Desire Onasanya.Iar pe locul 3 s-a clasat echipajul Germaniei, format din Kim Kalicki şi Kira Lipperheide.

Fetele recunosc că au avut emoții foarte mari și sunt foarte fericite că au ajuns până aici. Le mulțumesc tuturor celor care auu fost alături de ele și au crezul în ele și le dedică titlul de vicecampioane mondiale. Andreea Grecu a fost campioană mondială la bob în 2018, iar acum este vicecampioană la campionatul mondial de bob feminin. Ele sunt o mândrie pentru țara noastră.

loading...

Add comment