Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
echipa-autovortex

Victorie uriașă în Africa pentru tinerii români.Echipa de robotică a României s-a întors acasă cu medalia de aur de la Campionatul Internațional de Robotică din Libia.

Autovortex, echipa națională de robotică a României a reușit să obțină medalia de aur la Campionatul Internațional de Robotică din acest an, organizat în Libia.Liceenii Cudrici Dimitrie Sebastian de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din Bucureşti, Boabeş Răzvan Mihai de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din Bucureşti, Dicu Maria Ioana de la Colegiul Național Grigore Moisil din Bucureşti și Hănțăscu Florin Adrian sunt tinerii care au reprezentat România cu cinste la Campionatul Internațional de Robotică din Libia.

Echipa Autovortex sunt lideri în robotică, ei obținând diferite premii și medalii de-a lungul timpului.Au în palmares victorii în Rusia, Coreea de Sud, Hong Kong, Australia, Africa de Sud, Canada, Israel, Olanda, Germania, Spania, Franța și Cehia.Iar acum au adăugat pe lista lor și victoria din Libia.La Campionatul Internațional de Robotică din Libia, liceenii români au fost coordonați de Ionuț Valentin Panea, asistent univ. dr. în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.Ionuț Valentin Panea este și cel care a reușit să pună bazele Autovortex în urmă cu zece ani.

La campionatul Internațional de Robotică din Libia, echipa României a construit doi roboți pe care i-au prezentat în cadrul finalei competiției, unde au jucat împotriva celor mai bune echipe din Libia și Sudan și au obținut să obțină cel mai mare punctaj.După victoria impresionantă din Libia, tinerii români se pregătesc deja de Campionatul Mondial de Robotică din SUA, ce se va desfăşura fizic, în perioada 20-23 aprilie 2022 la Houston.Cudrici Dimitrie Sebastian, liderul echipei Autovortex a declarat că vor da totul în SUA, deoarece au învățat de la cei mari ce înseamnă succesul.În anul 2021, echipa Vortex s-a întors acasă cu locul I la Campionatul Internaţional de Robotică desfăşurat în SUA, la Chicago și locul 1 la Campionatul Internațional de Robotică FTC Russia 2021.

Așa cum ne-au obișnuit deja, tinerii din echipa Autovortex aduc premii impresionante acasă, de fiecare dată când au ocazia.Tot ei sunt cei care au creat primul robot umanoid recepționer, numit EVY.Pe această cale noi dorim să le urăm mult succes în continuare și sperăm să impresioneze americanii și să aducă acasă premiul cel mare de la Campionatul Mondial de Robotică din SUA.Români pasionați, muncitori ambițioși și iscusiți.

loading...

Add comment