Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
echipa-romaniei-gimnastica

România este Vicecampioană Mondială la gimnastică aerobică

Echipa de gimnastică aerobică a României este Vicecampioană Mondială la gimnastică aerobică, la a 17-a ediţie a Campionatului Mondial, găzduită de Guimares,Portugalia.

Rezultatele din calificări au adus un total de 19 puncte, în urma performanţelor sportivilor Miruna Iordache, Claudia Gheorghe, Daria Mihaiu, Sandra Dincă, Sarmiza Niculescu, Mirela Frîncu, Gabriel Bocşer, Daniel Ţavoc, Darius Branda, Antonio Surdu, Mihai Alin Popa şi Leonard Mantea, care au câștigat medalia de argint la echipe.

Medalia de aur a revenit Ungariei, iar cea de bronz Italiei.

Gimnaste din 33 de națiuni au participat la Campionatului Mondial, găzduit de Guimares pentru a decide cine vor fi campioni mondiali.Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică sunt campionatele de calificare pentru gimnastică aerobică din întreaga lume.Disciplina este un sport competitiv palpitant care provine din aerobic, în care gimnastele combină mișcări complexe, de mare intensitate, cu elemente de dificultate diferită, într-o rutină distractivă pusă pe muzică. Muzica și concurența puternică creează un amestec entuziasmant de atmosfere interesante și plăcute.

Aerobicul este una din metodele eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vietii si de dobandire a unei sanatati perfecte. Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului. Este accesibila persoanelor de toate varstele, indiferent de sex, de locatie: acasa sau la sala, individual sau in grup.

loading...

Add comment