Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sfaturi de la o bunică înțeleaptă pentru nepoata ei: 8 lecții pentru o căsnicie fericită.

Cine știe mai bine cum să aibă o relație de succes decât cineva care a avut decenii de experiență, cum sunt de cele mai multe ori bunicile.Există multe lucruri de învățat despre dragoste și căsătorie care le vom învăța de la o bunică înțeleaptă.Pe cât sunt de simple, pe atât sunt de prețioase, ascunzând în ele adevăruri vitale.

 1. Casatoreste-te cu cel pe care il iubesti
  Poate părea prea simplu; cu toate acestea, oamenii se căsătoresc din multe motive greșite. Nu te lăsa să fii unul dintre acești oameni.Amintiți-vă exact de ce vă căsătoriți cu cineva – este pentru că îil iubiți și doriți să vă petreceți restul vieții cu el.Căsătoria este un angajament pe tot parcursul vieții și ar trebui să fie onorat ca atare, așa că asigurați-vă că sunteți în acest parteneriat îndelungat cu sufletul pereche ideal.
 2. Nu te aștepta întotdeauna la mai mult.
  Dacă vă tratați căsnicia așa cum faceți o competiție, puteți vedea că jocul s-a terminat mai repede decât credeți. Este perfect normal ca orice căsătorie să-și întâmpine urcușurile și coborâșurile, așa că nu credeți că va fi întotdeauna la fel ca atunci când a început.Cunoașterea acestor fapte vă va ajuta să profitați la maximum de căsătoria dvs., deoarece nu veți fi stresați dacă vă simțiți dezamăgiți în orice moment. Concentrați-vă asupra aspectelor pozitive pentru căsnicia voastră să înflorească cu succes.
 3. Petreceți timp de calitate unul cu celălalt.
  Da, este unul dintre cele mai importante lucruri pentru o căsnicie fericită. Timpul petrecut față în față depășește orice alt mod de comunicare.Apreciați lucrurile mărunte, vorbiți și aflați mai multe despre celălalt. Faceți tot posibilul pentru a petrece timp de calitate unul cu celălalt.
 4. Nu renunța niciodată.
  Vremurile grele vor ieși la suprafață, dar modul în care reacționezi la ele și modul în care le depășești contează cel mai mult.De aceea, nu trebuie să renunți niciodată, ci să mergeți împreună până la capăt.
 5. Gătește cu dragoste.
  Gătitul unei mese pentru cineva pe care îl iubești este un mod de a-i arăta iubire și că ești acolo pentru ei … Este o formă de comunicare, chiar și în zilele în care amândoi sunteți epuizați și nu mai aveți nimic. Este un mod de a comunica dragostea, creativitatea și grija, chiar și atunci când cuvintele nu sunt rostite.
 6. Cel mai important lucru din familie este respectul unul față de celălalt. Va fi respect – va exista și dragoste.
  Bunica mea mi-a arătat că secretul unei relații durabile este respectul. Tratarea partenerului cu respect chiar și atunci când este supărat va face diferența în relația ta.
 7. Iartă atunci când greșește.
  O inimă care nu poate ierta este una care nu poate iubi.
 8. Nu fi geloasă – gelozia distruge familia.
  Dacă soțul te iubește – nu te va schimba nici cu gândul, ci va încerca să-ți demonstreze dragostea pe care o are față de tine.Renunțați la gelozia care vă îngreunează.
loading...

Add comment