Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câteodata trebuie să uiți ceea ce simți și să-ți amintesti ce meriți.

Noi oamenii, suntem adesea agățați de lucruri întâmplate în trecut.Ne concentrăm mult, mult prea mult pe ceva ce nu suntem în stare să schimbăm, dar oricum încercăm.Nu poți trăi în trecut. Nu este sănătos să faci acest lucru.Nu te lăsa bătut de o relație care te-a dezamăgit, de o iubire neîmpărtășită care ți-a rupt inima sau de un prieten care a încetat să mai fie unul.Doar respiră adânc și concentrează-te pe prezent sau chiar pe viitor.

Veți vedea că este necesar să lăsați lucrurile să meargă.Fiecare zi este un început nou. Fiecare zi este un nou început.Așa că nu mai puneți accentul pe ceva ce s-a întâmplat ieri, sau acum o săptămână sau acum o lună sau chiar acum un an și amintiți-vă că puteți obține un început curat și nou în fiecare dimineață. Nu trebuie să aștepți până la un moment dat, poți face asta chiar acum.Și dacă afli că ceva te împiedică să fii tu, știi că poți tăia întotdeauna legăturile. Fie că este vorba de un loc de muncă, un loc, o amintire sau chiar o persoană. Nu vă simțiți rău pentru a vă elibera, pentru a uita ceea ce simți.Mai ales dacă relația este toxică și te face să te simți rău tot timpul.

Amintiți-vă ce meritați.Este un lucru atât de simplu, nu-i așa? Totuși, de ce este atât de greu de reținut? Sincer, cred că uităm cu toții ceea ce merităm, pentru că ne simțim confortabil în relațiile noastre. Găsim mereu scuze pentru comportamente pentru care nu ar trebui să găsim scuze.

Încetează să trăiești viața după ceea ce crezi că simți că merită, pe baza dezinformării. Iubire, muncă, totul. Amintiți-vă ce meritați în toate domeniile vieții voastre.Dacă nu puteți obține ceea ce meritați, mergeți mai departe și găsiți altundeva sau cu altcineva. Nu te simți niciodată vinovat pentru că vrei să meriti mai mult. Lasă sentimentul de vinovăție.Nu uita că meriți respect, loialitate, bunătate și iubire.Și cu siguranță meriți mai multe zâmbete și râsete decât lacrimi.Amintește-ți că meriți tot ce e mai bun în viață și mai frumos.Amintește-ți că ai o mare datorie față de tine: să fii fericit!

loading...

Add comment