Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
nepoti-si-bunici

Nepoții sunt îngeri trimiși de sus pentru a ne umple inimile cu dragoste infinită

În viața bunicilor, nepoții sunt o sursă de bucurie și împlinire.Relația dintre bunici și nepoți este esențială în dezvoltarea emoțională și socială a celor mici, deoarece bunicii sunt un izvor nesecat de iubire și gingășie.

Nepoții aduc lumină și bucurie în viețile bunicilor.Bunicii și nepoții au o legătură pe cât de puternică, pe atât de benefică pentru ambii. Casa bunicilor este un refugiu sigur, iar grija lor este o sursă inepuizabilă de afecțiune. Dimpotrivă, a fi bunic este un dar extraordinar și a avea grijă de cei mici cu răbdare iubitoare este o sarcină incitantă, o suflare de vitalitate proaspătă care umple de bucurie zilele bătrânilor.

Afecțiunea bunicilor crește copii fericiți. Cum s-ar descurca copiii fără bunicii lor?Sunt o prezență iubitoare și liniștitoare și au o relație de complicitate și mai liberă și neinhibată cu ei decât cu părinții.Copilul are nevoie de un adult care să-i acorde toată atenția și să-l încurajeze în dezvoltarea personalității sale, iar de multe ori acel adult este unul dintre bunici.Dragostea și răsfățul din partea bunicilor în copilărie, îi face pe copii să crească calmi și încrezători în sine.Mai mult, pentru bunici, a fi cu nepoții are multe aspecte pozitive: a avea copii de care să aibă grijă este un nou stimul pentru o persoană care a făcut deja acea călătorie și care s-ar putea să nu mai lucreze acum și să aibă mai mult timp la dispoziție. să se dedice copiilor decât atunci când era mai tânăr.

Unul dintre cele mai bune lucruri care se pot întâmpla în viața unei persoane este să ai norocul să ai grijă și să petreacă timpul cu copiii și nepoții lor. Sunt niște oameni puri și inocenți. Sunt ca niște bureți gata să învețe totul și să descopere lumea. Ideea este să le dai exemple care să-i transforme mâine în adulți buni.Mai multe studii au arătat că viața persoanelor în vârstă se prelungește atunci când sunt în contact cu nepoții lor, deoarece această apropiere le poate oferi bucurie, seninătate și lipsă de griji.

Cu nepoții se retrăiește povestea sufletului, iar sufletul revine să înflorească. Casa, deja veche, devine tânără și speranțele se reînnoiesc. Nepoții sunt binecuvântările anilor de înțelepciune.

loading...

Add comment