Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
colesterol

Colesterolul-una dintre cele mai mari înșelătorii din vremurile noastre…și cea mai profitabilă „boală„ din lume

Mulți oameni sunt încă învățați de către cei cu interese personale că consumul de colesterol va provoca boli de inimă. Unii oameni ar putea fi șocați să afle că există mai mult de o duzină de indicatori mai buni ai riscului de boli arteriale și cardiace decât nivelul colesterolului din sânge. M-am referit adesea la „Mitul colesterolului” și „Colesterolfobia” în aceast articol. După cum dr. Stephen Sinatra a subliniat, „registrul doborât al colesterolului continuă să se joace în Epoca Întunecată a medicinei”. Este timpul să subliniem faptele și, din fericire, o nouă carte a lui Sheldon Zerden face exact asta: subliniază faptele. The Colesterol Paradigm: The Greatest Health Scam of the Century de Sheldon Zerden a fost piblicata în decembrie 2009 de către Benelos LLC. Cu toate acestea, mulți oameni nu vor să fie derutați de fapte când este atât de evident că colesterolul alimentar duce la depozite arteriale de colesterol – sau cel puțin așa cred. Vom examina faptele în continuare.

Oamenilor le-a fost greu să accepte adevărul după ce li s-a spălat creierul timp de zeci de ani pentru a crede că consumul de colesterol provoacă atacuri de cord. Părea atât de evident – ​​mănâncă colesterol și acesta va apărea automat direct în arterele tale. Noua ta carte, The Colesterol Paradigm: The Greatest Health Scam of the Century, aduce cu adevărat dovezile la lumină.

Cartea o mare cantitate de material care poate ajuta cititorul să înțeleagă întreaga istorie a teoriei colesterolului invalidat. Trebuie să contracarăm efectele copleșitoare ale mass-media și ale companiilor de medicamente.Am vrut ca publicul să știe adevărul despre pericolele nivelului scăzut de colesterol din sânge și cât de periculoase sunt medicamentele împotriva colesterolului. Oamenii ar trebui să știe că riscă malnutriția atunci când renunță la alimente nutritive și mănâncă diete cu conținut scăzut de colesterol și grăsimi, crezând că își vor reduce riscul de boli de inimă.

Așadar, marele mit al colesterolului a început cu Studiul pe șapte țări care a încercat să asocieze dieta cu incidența bolilor coronariene. Cu toate acestea, o revizuire critică a studiului șapte țări de către statisticienii Dr. R.L. Smith și E.R. Pinckney au dezvăluit „un set masiv de inconsecvențe și contradicții”, ducând la concluzia că „studiul nu poate fi luat în serios de către omul de știință obiectiv și critic”

Nu există nicio dovadă experimentală științifică sau concludentă că scăderea colesterolului seric la om are ca rezultat prevenirea bolii aterosclerotice sau a atacurilor de cord.

Un studiu finlandez bazat pe 29.217 ani-persoană cu subiecți cu vârsta cuprinsă între 34 și 64 de ani nu a arătat niciun efect al dietei de tratament asupra mortalității totale. Nicio terapie dietetică nu s-a dovedit eficientă pentru prevenirea sau tratamentul bolilor coronariene.

loading...

Add comment