Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
urechelnita

Această plantă te scapă de alergii și probleme ale pielii

„Urechelnita”, este o plantă suculentă care face parte din familia Crassulaceae. Acestă plantă este adesea numită și „planta dragostei” sau „planta dăruirii” datorită capacității sale de a produce noi plante din frunzele căzute.

Urechelnita este cunoscută pentru proprietățile sale medicinale și a fost folosită în medicina tradițională pentru diferite scopuri. Se crede că această plantă are potențiale beneficii pentru sănătate, inclusiv în tratarea alergiilor și problemelor pielii. Cu toate acestea, cercetările științifice cu privire la aceste efecte sunt limitate și este important să abordați astfel de afirmații cu prudență.

Se poate folosi extractul din frunzele sau sucul plantei. Acesta poate fi aplicat topic pe piele pentru diverse probleme cutanate sau poate fi luat intern sub formă de picături sau tinctură.

Piele și probleme cutanate.
Unele persoane folosesc suc sau extract de urechelnita pentru a trata iritațiile pielii, arsurile solare sau alte afecțiuni cutanate. Este important să faceți un test de sensibilitate pe o porțiune mică de piele înainte de a aplica pe o zonă mai mare. Evitați contactul cu ochii și alte zone sensibile.

Alergii.
În medicina tradițională, urechelnita este susținută pentru capacitatea sa de a ajuta la reducerea alergiilor. Cu toate acestea, nu există suficiente dovezi științifice pentru a confirma acest efect, și este important să vă consultați cu un medic înainte de a încerca să utilizați această plantă în acest scop.

Dacă doriți să luați urechelnita intern (sub formă de tinctură sau picături), este absolut esențial să consultați un profesionist medical înainte de a face acest lucru. Consumul intern de plante poate avea efecte nedorite și poate interacționa cu medicamentele sau afecțiunile existente.

loading...

Add comment