Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cele mai bune alimente care te ajută să pierzi în greutate

Ei bine, o modalitate simplă de a vă schimba dieta, dar de a nu renunțați la mesele preferate este să încercați să consumați alimentare sănătoase, care sporesc pierderea în greutate. Mai jos, am enumerat o listă cu câteva dintre acestea, care nu sunt doar sănătoase, dar și gustoase.

Ouăle

Mulți dintre noi ați auzit probabil că ele cresc colesterolul.Ei bine, noile studii arată că nu afectează în mod negativ colesterolul din sânge și nici nu provoacă atacuri de inimă. Mai mult, ele sunt una dintre cele mai bune alimente dacă doriți să pierdeți în greutate, deoarece sunt bogate în proteine, grăsimi sănătoase și vă pot face să vă simțiți sătuli , cu o cantitate foarte mică de calorii.

Somonul

Peștii pe bază de grăsimi precum somonul sunt incredibil de sănătoși, menținându-vă plini de ore îndelungate, cu relativ puține calorii. Somonul este încărcat cu proteine de înaltă calitate, grăsimi sănătoase și alți nutrienți importanți.

Somonul este, de asemenea, încărcat cu acizi grași omega-3, care s-au dovedit a fi buni la reducerea inflamației, care este cunoscută că joacă un rol major în obezitate și boala metabolică.

Macrou, păstrăv, sardine, hering și alte tipuri de pești grași sunt, de asemenea, foarte buni și sănătoși.

Mușchiul de vită și pieptul de pui

Deși carnea prelucrată este nesănătoasă, studiile arată că carnea roșie neprelucrată nu ridică riscul bolilor de inimă sau diabetului. Adevărul este că carnea este o alimentație favorabilă pierderii în greutate, deoarece este bogată în proteine.

Cartofii fierți

Aceștia au câteva proprietăți care îi fac perfecți, atât pentru pierderea în greutate cât și pentru sănătatea optimă. Conțin o gamă incredibil de variată de nutrienți, aproape tot ceea ce aveți nevoie. Aceștia sunt deosebit de bogați în potasiu, un nutrient pe care majoritatea oamenilor nu îl obține și care joacă un rol important în controlul tensiunii arteriale.

Tonul

Tonul este un alt aliment cu conținut scăzut de calorii și conținut ridicat de proteine.Este un pește sălbatic, adică are un conținut scăzut de grăsime.

Produsele lactate

Produsele lactate tind să fie bogate în proteine. Una dintre cele mai bune este brânza de vaci, care este în mare parte proteină cu foarte puțini carbohidrați și puțină grăsime.Consumul de brânză de vaci este o modalitate foarte bună de a crește aportul de proteine.Produsele lactate sunt, de asemenea, bogate în calciu, care pot ajuta la arderea grăsimilor

Avocado

Acesta este un fruct unic. În timp ce majoritatea fructelor sunt bogate în carbohidrați, avocado este încărcat cu grăsimi sănătoase.Ele conțin, de asemenea, multe substanțe nutritive importante, inclusiv fibre și potasiu.

Nucile

Sunt o gustare excelentă, conținând cantități echilibrate de proteine, fibre și grăsimi sănătoase.Studiile au arătat că consumul de nuci poate îmbunătăți sănătatea metabolică și poate chiar să promoveze scăderea în greutate. Mai mult, studiile asupra populației au arătat că persoanele care mănâncă nuci tind să fie mai sănătoase și mai slabe decât cei care nu o fac.

Ardeiul iute

Acesta conține o substanță care s-a dovedit a reduce apetitul și de a crește arderea grăsimilor. Această substanță este chiar vândută sub formă de suplimente și un ingredient comun în multe suplimente de pierdere în greutate.

Grapefruit

Un fruct care merită să fie evidențiat. Efectele sale asupra controlului greutății au fost studiate direct.
Dacă mănânci jumătate de grapefruit cu aproximativ o jumătate de oră înainte de unele mese zilnice te pot ajuta să te simți mai sătuit și să consumi mai puține calorii.

loading...

Add comment