Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ne protejăm de viruși spălându-ne des pe mâini.Însă de caracterele jegoase ale unora,cum ne protejăm

În plină criză cu epidemia această cu coronavirus, cel mai important lucru este să ne protejăm singuri, să ne spălăm pe mâini și să respectăm regulile de igienă cât mai mult.Da de caracterele jegoase ale unora, cum ne protejăm? Mai greu, din păcate.

Niciodată nu este ușor să fii în jurul negativismului. Dar, dincolo de asta, poate fi destul de toxic și dăunător, favorizând o mentalitate de cinism, fatalism și chiar înfrângere.Dacă sunteți înconjurat de energie negativă care provine de la un coleg, partener, prieten sau membru al familiei, trebuie să vă protejați de acesta.

Cei cu un astfel de caracter vor rămâne la fel,nu se vor schimba niciodată,iar cei care nu au un astfel de caracter cu siguranță vor prefera să rămână tăcuți decât să se coboare la nivelul lor.Un caracter urât , rămâne întotdeauna urât.Cel mai bun mod de a ne proteja de astfel de carcatere este să nu răspundem provocărilor.Tăcerea e ca mierea.Trebuie sa ne protejam prin indiferenta, deoarece nu putem schimba caracterele oamenilor de la o zi la alta.Prin indiferență ne protejăm cel mai bine de astfel de oameni.De la ei nu avem nimic bun de învățat, decât să nu fim ca ei.

Păstrăm distanța și ne continuăm drumul nostru.Să îi ții la distanță de tine este cel mai bun lucru,deoarece acești oameni nu se vor schimba niciodată.De aceea, este mai bine să-i îndepărtezi cât mai mult de tine.

Lumea nu se poate schimba peste noapte.Nu avem ce le face. Ne enervam degeaba și ne facem singuri rău.Indiferența este cea mai bună armă.Aşa cum exista binele exista si raul.Din păcate, fiecare e numai pentru el.Nu te mai baza pe cei din jur și vei învăța să ai grijă de inima ta!

Dacă îți place să îți trăiești viața cu inima larg deschisă și dacă ești bun, generos, iubitor și compătimitor sunt lucruri care îți vin în mod natural, continuă să faci ceea ce faci. Continuați să fiți voi înșivă. Nu vă feriți de lumină și nu încercați să vă închideți dragostea altora doar pentru că unii au o problemă cu asta. Însă asigurați-vă că acordați întotdeauna atenție semnalelor pe care vi le transmit inima și sufletul.Dacă simți că ceva nu este în legătură cu o anumită persoană și chiar dacă pentru mintea ta rațională nu are sens să simți ceea ce simți, alege să-ți asculți inima. Acordați atenție semnalelor pe care vi le transmite inima dvs. și acționați în consecință. Rețineți că oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par.

loading...

Add comment