Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pisicile au efect terapeutic în casa ta – Acestea aduc liniște, pace și bunăstare în casa ta.

Pisicile sunt unul dintre, dacă nu cel mai popular animal de companie din lume. Există peste 500 de milioane de pisici domestice în lume. Pisica, ca și câinele, trăiește lângă casa omului din cele mai vechi timpuri. Dar, dacă rolul câinelui a fost clar de la început – vânătoare, pază, atunci cu pisicile este ceva mai complicat.

Exterminarea dăunătorilor mici, cum ar fi șobolanii și șoarecii, pot reprezenta un avantaj, dar scopul principal al pisicii nu este acesta. Pisica deține un sistem energetic unic.

Acestea au capacitatea de a simți oamenii, de a le simți durerile și chiar de a le vindeca .Unii oameni au povestit că pisicile i-au ajutat să scape de durerile de cap, să le regleze tensiunea arterială. Orice problemă a organismului nostru apare ca o amenințare asupra energiei aurei, pisica o simte și se grăbește să intervină pentru a înlătura problema.

Totuși, talentul acestor frumuseți pufoase nu se oprește aici. Pisica este capabilă să servească drept indicator al bunăstării umane.Atunci când în viața noastră totul este în ordine, pisica care locuiește cu noi este calmă, doarme mult, nu-și neglijează igiena și are un apetit bun.Dacă dintr-o dată, animăluțul tău devine nervos, nu mai are grijă de ea, mănâncă prost, înseamnă că este ceva în neregulă cu tine.

Pisicile domestice sunt, de asemenea, capabile să simtă ori de câte ori stăpânul lor își schimbă dispozițiile și emoțiile. Pisicile simt foarte bine oamenii, dar și oamenii le simt foarte bine. Anume din acest motiv nu există oameni care sunt total indiferenți față de ele. Sau le adoră, sau le urăsc. Cu simpatia totul este clar, dar să le urăști? Mai mult de 90% din alcoolici nu pot suporta deloc pisicile.

Pisicile simt adesea dragoste destul de puternic pentru stăpânii lor și pentru alți însoțitori. Doar că uneori sunt puțin mai subtile în privința asta decât câinii. Cercetările au demonstrat că mângâierea unei pisici provoacă eliberarea „hormonului iubirii” la oameni. Termenul tehnic pentru acest neurochimic este oxitocina, un hormon care este eliberat atunci când oamenii se îndrăgostesc. De asemenea, s-a dovedit că oxitocina vă crește percepția emoțională.


loading...

Add comment