Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
doi-copii

Doi copii sunt o comoară nemărginită pentru părinți.Nivelul fericirii părinților crește semnificativ.

Se spune că patru este numărul magic.Într-un studiu realizat de Dr Bronwyn Harman de la Universitatea Edith Cowan din Perth, s-a constatat că părinții cu patru sau mai mulți copii sunt cei mai fericiți părinți.Dar totuși, doi copii este cumva minimul.Doi copii sunt o comoară nemărginită pentru părinți.Nivelul fericirii părinților crește semnificativ.

Doi este numărul cel mai practic pentru cineva care își dorește copii, dar poate nu vrea să simtă că nivelul de intensitate parental este ridicat în orice moment.Doi copii permit atenția unu-la-unu.Adică, dacă tu și partenerul tău sunteți împreună, a avea doi copii vă permite fiecăruia să vă împărțiți sarcinile.Cu doi copii, acei ani tineri vin și trec mai repede. Și vă poate permite să treceți mai repede în anii mai puțin epuizanți din punct de vedere fizic și mai epuizanți mental.Păstrarea unui echilibru adecvat între două programe este încă realistă cu doi copii.

În timp ce unii oameni își doresc un singur copil, majoritatea părinților par să le placă ideea ca copilul lor să aibă un frate.De aceea fac doi.Primul copil primește un frate și un tovarăș de joacă și nu există concurență cu ce frate să se joace. Doi copii îți fac casa să se simtă plină, fără a simți că va izbucni.Și dacă ați vrut doar să cumpărați o casă cu două dormitoare, doi copii pot împărți un dormitor mai mult decât vor să recunoască.A avea doi copii reduce riscul de mortalitate. Trei studii diferite au analizat mii de adulți mai în vârstă și au descoperit același lucru: doi copii erau locul ideal pentru sănătate. Riscul de deces prematur crește cu 18% pentru părinții unui singur copil.

Dar totuși, sănătatea mintală este întotdeauna cel mai important factor.Cel mai bun sfat pe care l-am auzit este să observăm ce te poți descurca cu primul copil, financiar, mental și pe toate celelalte planuri, apoi decideți asupra unui al doilea sau nu.Este mai bine ca fiecare să aibă numărul de copii pe care și-l poate permite și cărora le poate acorda dragoste și atenție.Fiecare își știe propriile circumstanțe.Acest lucru este diferit pentru fiecare – un copil, doi copii sau chiar mai mulți.Copiii sunt o binecuvântare, indiferent câți ai.

Depinde de părinții individuali și de maturitatea, stabilitatea emoțională și finanțele lor. Unii oameni nu ar trebui să aibă niciodată copii, unii pot crește bine un copil, iar alții sunt capabili să se bucure și să crească mulți copii pentru a fi fericiți, sănătoși și în siguranță emoțional.

loading...

Add comment