Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bunicii

Nepoții sunt cei care luminează și colorează viața bunicilor

A fi bunic ar putea fi una dintre cele mai mari bucurii ale vieții.Este o șansă de a experimenta din nou bucuria de a petrece timp de calitate împreună cu copiii din viața ta. Doar că de data aceasta, ei sunt copiii copiilor tăi și astfel relațiile sunt mult mai dulci și mai frumoase.În plus, la bătrânețe, nepoții aduc nenumăratele beneficii atunci când pot crea o legătură puternică cu bunicii lor, și invers.

O relație strânsă între bunici și nepoți este reciproc benefică atunci când vine vorba de sănătatea și bunăstarea ambilor. Bunicii oferă acceptare, răbdare, dragoste, stabilitate, înțelepciune, distracție și sprijin nepoților lor. Aceasta, la rândul său, are efecte pozitive asupra bunăstării copilului.De obicei, când oamenii ajung să fie bunici, au mai multă experiență de viață, înțelepciune și răbdare pentru a fi în situația de a fi mult mai plini de compasiune cu nepoții lor.Și indiferent dacă locuiesc în apropiere sau rămân în contact de la distanță, dragostea și apropierea emoțională pe care o oferă bunicii, are un impact mare și pozitiv asupra dezvoltării sănătoase a nepoților.

Dragostea unui bunic pentru nepoții lor este adesea considerată a fi cea mai magică iubire dintre toate – este nemărginită, necondiționată și de neîntrerupt. Fără presiunile zilnice ale părintelui, bunicii și nepoții dezvoltă adesea o legătură pe cât de strânsă, pe atât de puternică.Mulți bunici se bucură de oportunitatea de a se răsfăța și de a avea relații deosebite cu nepoții lor.

O relație sănătoasă bunici-nepoți ajută la prevenirea izolării sociale, care poate duce la depresie și uneori chiar la un deces mai devreme. Așa că, petrecând mai mult timp cu bunica sau cu bunicul, îi ajuți de fapt să se mențină ascuțiți, sănătoși, fericiți și poate chiar să le prelungești viața.Studiile au arătat că, copiii care sunt capabili să mențină relații strânse cu bunicii au mai puține probleme de comportament și se pot adapta mai bine la evenimentele mai grele ale vieții.

În concluzie, nepoții sunt cei care luminează și colorează viața bunicilor.Nepoții oferă bunicilor o a doua șansă de a face lucrurile mai bine pentru că scot tot ce e mai bun din ei.Nepoții sunt un dar de sus: unul de prețuit și de iubit. Petrecerea timpului de calitate cu nepoții a fost, de asemenea, legată de mai puține simptome de diferite boli la bunici.

loading...

Add comment