Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
relatia frate-sora

Legătura dintre frați nu poate fi ruptă niciodată, indiferent de distanță.

Nu există nicio îndoială că frații au o legătură specială. Cei care au un frate sau o soră probabil că înțeleg mult mai bine despre ce o să vorbim aici.Legătura dintre frați este una dintre cele mai importante relații pe care o putem dezvolta.Frații sunt cei care rămân alături de noi prin călătoria vieții.

Un frate sau o soră te poate învăța foarte multe lucruri despre viață și despre tine. Frații împărtășesc 50% din același ADN și, în funcție de diferența de vârstă, cresc împreună și sunt o parte uriașă unul din viața celuilalt.O legătură frate și soră este puțin diferită de frații de același sex.

Când ai un frate și o soră, legătura lor poate deveni adesea una de îngrijire și protecție. În majoritatea familiilor, fratele sau sora mai mare are grijă de cei mai mici.Un frate și o soră sunt în mod inerent diferiți și pot cădea în roluri de gen. Sora are grijă de fratele ei, în timp ce fratele își protejează sora.Acest lucru poate continua și până la vârsta adultă.

Legătura care există între doi frați sau surori, este greu de descris într-un singur cuvânt.Este confortul simțit atunci când stați în aceeași cameră cu fratele și sora voastră, într-o liniște pură, dar amândoi știți cum se simte celălalt. Este faptul că, la sfârșitul zilei, vei putea întotdeauna să apelezi la acea persoană pentru sprijin.

Relațiile cu frații oferă copiilor primele lor interacțiuni între semeni și prima oportunitate de a gestiona diferitele aspecte ale relațiilor intime și pe termen lung.Frații ne ajută să învățăm abilități cruciale pentru a naviga în viață, în relații,pentru a găsi un sentiment de identitate și a înțelege cum să creăm atașament față de cei din jur.Frații oferă un sentiment de stabilitate.A avea sprijinul, îndrumarea și dragostea acestor conexiuni vă va schimba traiectoria vieții pentru totdeauna. Menținea unei relații sănătoase cu frații sau surorile voastre, va avea un impact pozitiv care durează toată viața.Fiecare relație necesită hrană constantă, precum și respect reciproc. Nici frații nu fac excepție de la această regulă.

O relație de frați este probabil cea mai durabilă din viața noastră. Impactul pe care îl au asupra vieții noastre de tineri și de adulți este enorm – ne modelează istoria și caracterul, într-o măsură mult mai mare decât este de obicei recunoscut.Nu este surprinzător că acest lucru se datorează faptului că frații te cunosc chiar prin sufletul tău ca urmare a împărtășirii acelorași părinți, același mediu, aceeași condiționare, aceeași disciplină și chiar aceleași dezamăgiri.

loading...

Add comment