Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

9 motive pentru care mătușile sunt cele mai apropiate persoane după părinți.

Mamele și tăticii sunt cei mai importanți oameni în viața unui copil, dar și alți membri ai familiei au o influență mare.Mătușile sunt un exemplu excelent. O mătușă poate oferi multă dragoste și sprijin în toate etapele vieții nepoatei sau nepotului lor.De asemenea, își pot ajuta fratele sau sora cu munca grea de a crește un copil.Iată în continuare 9 motive pentru care mătușile sunt cele mai apropiate persoane din viața unui copil, după părinți.

 1. Mătușile sunt întotdeauna fericite să se joace cu nepoții.
  Mătușile adoră să petreacă timp cu nepoatele și nepotii lor și profită de orice ocazie pentru a juca jocuri și a se distra. Un copil știe că atunci când mătușa lor va veni, se va distra bine.
 2. Mătușile oferă cadouri grozave.
  Copiii știu că un cadou de la mătușa lor este întotdeauna un motiv de emoție. Mătușile aleg adesea cadouri care se potrivesc perfect nepoatei sau nepotului lor.Dacă nu sunt siguri de ce dorește nepotul sau nepoata lor, vor avea o discuție discretă cu părinții lor și tot vor afla.
 3. Mătușile pot oferi o perspectivă nouă asupra lumii.
  Mătușa are o perspectivă unică asupra vieții.Pe măsură ce copilul îmbătrânește, conversațiile pe care le au cu mătușa lor pot ajuta la modelarea viziunii asupra lumii. Fiecare mătușă are un set de experiențe de viață pe care le poate împărtăși.
 4. Mătușile pot oferi disciplină fără a fi prea dure.
  La fel ca părinții, mătușile știu importanța unui comportament și maniere adecvate.Cu toate acestea, ei adoptă de obicei o abordare mai blândă a disciplinei decât părinții.Își pot învăța nepoata sau nepotul o lecție fără a apela la amenințări sau la strigăte.Deoarece nu au grijă de nepoata sau nepotul lor tot timpul, de obicei au mai multă răbdare decât părinții.
 5. Sunt niște babysitter minunate.
  Mătușile sunt fericite să aibă grijă de nepoata sau nepotul lor când părinții au nevoie de o pauză.Părinții știu că pot avea încredere în mătuși, iar copiii sunt pe mâini bune.
 6. Mătușile sunt modele bune de urmat.
  De obicei, copiii copiază adulții din jurul lor.A spune unui copil cum ar trebui să se comporte nu este suficient, copiii trebuie, de asemenea, să vadă aceste principii în acțiune. O mătușă care se comportă întotdeauna cu integritate, care este mereu amabilă și îi tratează bine pe ceilalți este un model excelent.
 7. Mătușile pot oferi sfaturi foarte bune.
  Copiii nu vor întotdeauna să le spună părinților despre problemele lor. S-ar putea să fie prea stânjeniți sau, poate, se simt ca și cum părinții lor îi vor judeca.Încrederea într-o mătușă este o modalitate bună de a primi sfaturi de la un adult de încredere.
 8. Mătușile nu-și ceartă nepoții și nu țipă la ei.
 9. Mătușile ar putea avea copii proprii.
  În cele din urmă, dacă au copii ai lor, mătușile pot oferi nepoților și colegi de joacă.Legătura dintre veri poate fi la fel de puternică ca cea dintre frați, dacă petrec suficient timp împreună.
loading...

Add comment