Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
pierderea-unei-mame

Când o pierzi pe mama, pierzi o parte din suflet.Sentimentul este la fel, indiferent de vârstă.

Pierderea mamei este la fel de grea la orice vârstă.Deși se îmbunătățește puțin în timp, golul lăsat în sufletul nostru nu se mai astupă niciodată.Mamele sunt unii dintre cei mai puternici oameni din această lume.Le pasă de noi în moduri în care nimeni altcineva nu o face și sunt aici pentru noi, indiferent de ce ne aruncă viața în cale. Chiar și atunci când greșim, ele rămân alături de noi și ne ajută să trecem peste tot.

Legătura dintre mamă și copil este una foarte specială.Mama este prima persoană cu care interacționăm atunci când venim pe lume.Ea este cea care ne-a ținut în burtică timp de 9 luni și cu care petrecem cel mai mult timp odată ce ne-am născut.Ea este pătura noastră de siguranță, cel mai mare fan al nostru și persoana care nu ne uită niciodată.Cu cât mama este mai activă în viața noastră, cu atât lucrurile vor fi mai rele odată ce ea va pleca dintre noi.

Când îți pierzi mama, simți că nu mai ești aceeași persoană.Simți că nu mai poți să mergi mai departe și e aproape ca și cum lumea în sine s-ar prăbuși.Pierderea unei mame nu este ceva ușor de explicat în ceea ce privește emoțiile.Nimic din viața asta nu te poate pregăti pentru pierderea mamei tale.Ea a fost alături de tine încă de când ai respirat pentru prima dată în această lume și de aceea durerea pe care o lasă absența ei este atât de chinuitoare.

Pierderea poate fi bruscă sau este posibil să fi asistat la o scădere îndelungată a sănătății.Uneori, efectele pierderii parentale vă pot afecta viața de zi cu zi, săptămâni sau ani mai târziu.Indiferent dacă ai avut o relație grozavă, o relație grea sau undeva între ele, acest eveniment va avea probabil un impact semnificativ asupra vieții tale.Toată lumea se confruntă cu pierderi la un moment dat – este o parte substanțială a experienței umane.Sigur, pe măsură ce zilele trec, vei fi mai capabil să funcționezi, dar asta nu înseamnă că vei reveni vreodată la „normal”.Cu toții avem nevoie de un anumit timp de vindecare, dar nicodată nu vom mai fi la fel.

Pe măsură ce te împaci cu pierderea, emoțiile tale se pot transforma în furie. Îl poți direcționa către alte persoane sau către părintele care a murit.Pe măsură ce pierderea se adâncește, te simți trist. Este posibil să plângi și să ai probleme cu somnul și mâncarea.Toate aceste lucruri sunt perfect normale și majoritatea se confruntă cu ele.

loading...

Add comment