Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Tot ceea ce nu te distruge,te face mai puternic”.

Acest citat este atribuit filosofului german, Friedrich Nietzsche. De fapt, el a spus-o mult mai elocvent: „Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici”. Se dovedește că a avut dreptate.

Studiile au arătat că oamenii care au trecut prin traume și momente grele, raportează schimbări pozitive și o dezvoltare personală sporită, numită creștere post traumatică.Aceasta se referă la orice schimbare benefică care rezultă dintr-o criză de viață majoră sau un eveniment traumatic, dar oamenii cunosc cel mai frecvent o schimbare pozitivă, având o apreciere reînnoită pentru viață; adoptarea unei noi viziuni asupra lumii cu noi posibilități pentru ei înșiși; a simți mai multă forță personală; simțindu-vă mai mulțumit spiritual și / sau relațiile lor se îmbunătățesc.

Suferința este o parte inevitabilă a vieții. Chiar dacă uneori suferința este al naibii de grea, noi trebuie să învățăm să trecem peste ea.Deoarece cu ajutorul acestor momente grele, vom câștiga noi forțe interioare și vom descoperi abilități pe care nici nu le știam vreodată că le avem.Devenim mai încrezători și vom aprecia mai mult viața, în special lucrurile mărunte.De asemenea, vom dezvolta o atitudine mai filozofică sau spirituală față de viață. Fie că trecem printr-o boală gravă, divorț sau pierderea unui loc de muncă, precum și experiențe de moarte ale celor apropiați, în final vom găsi noi sensuri și scopuri în viață și vom realiza că toate acestea defapt ne-au făcut mai puternici.

Înțelepciunea este principalul lucru și există înțelepciune pentru fiecare anotimp din viața ta.Durerea și suferința sunt un limbaj comun tuturor oamenilor; nu este unic pentru tine. Amintiți-vă însă că momentele grele din viață nu sunt concepute pentru a ne distruge, ci pentru a ne face mai puternici.Nu te panica când viața te obligă să te oprești. În schimb, luați-vă timp pentru a vă dezvolta abilitățile, gândiți-vă prin emoții, analizați-vă relațiile și recalibrați-vă percepțiile.

Nu renunța la viața ta, ci urmărește-ți viziunea cu forță și curaj.Fiecare problemă are o rezolvare.Credința de sine este tot ceea ce aveți nevoie.Între timp, știți că există Dumnezeu și că El este alături de noi în fiecare clipă a vieții.Așteptați împlinirea a ceea ce El a planificat pentru voi.Dumnezeu îți cunoaște sfârșitul de la început și are grijă ca lucrurile să „curgă” așa cum trebuie.

loading...

Add comment