Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
varza-murata

Varza murată, pansament pentru inimă, reduce colesterolul rău și joacă un rol important în sănătatea oaselor.

Varza murată este incredibil de hrănitoare și sănătoasă. Oferă probiotice și vitamina K2, care sunt cunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătate, și mulți alți nutrienți. Consumul de varză murată vă poate ajuta să vă întăriți sistemul imunitar, să vă îmbunătățiți digestia, să vă reduceți riscul de anumite boli și chiar să pierdeți în greutate.

Varza murată se crede că are originea în China, cu peste 2.000 de ani în urmă. Pe atunci, fermentația era una dintre metodele folosite pentru a împiedica stricarea rapidă a alimentelor.Varza murată a supraviețuit testului timpului pentru a deveni o garnitură și un condiment popular în multe culturi. Este deosebit de apreciatî în multe țări din Europa.Datorită fermentației, varza murată oferă beneficii nutriționale și pentru sănătate mult peste cele ale varzei proaspete.

Varza murată este o sursă de probiotice și nutrienți care stimulează imunitatea.În plus, consumul regulat de alimente probiotice, cum ar fi varza murată, vă poate reduce riscul de a dezvolta infecții, cum ar fi răceala comună și infecțiile tractului urinar.Pe lângă faptul că este o sursă de probiotice, varza murată este bogată în vitamina C și fier, ambele contribuind la un sistem imunitar sănătos.Varza murată ajută la reducerea stresului și la menținerea sănătății creierului.S-a descoperit că probioticele ajută la îmbunătățirea memoriei și la reducerea simptomelor de anxietate și depresie.

Varza murată poate contribui la o inimă mai sănătoasă.Acest lucru se datorează faptului că conține o cantitate bună de fibre și probiotice, ambele putând contribui la reducerea nivelului de colesterol.Varza murată este bagată în vitamina K2.Se crede că vitamina K2 ajută la reducerea riscului de boli de inimă prin prevenirea acumulării depozitelor de calciu în artere.Suplimente de vitamina K2 au experimentat rate mai lente ale pierderii densității minerale osoase legate de vârstă.Câteva studii au raportat că administrarea de suplimente de vitamina K2 a redus riscul de fracturi ale coloanei vertebrale, șoldului și non-coloanei vertebrale.Iar varza murată conține această vitamina K2, un nutrient care promovează oase mai sănătoase și mai puternice.

Varza murată este incredibil de hrănitoare și sănătoasă.Consumul de varză murată vă poate ajuta să vă întăriți sistemul imunitar, să vă îmbunătățiți digestia, să vă reduceți riscul de anumite boli și chiar să pierdeți în greutate.Pentru a beneficia de toate aceste lucruri bune pentru sănătate, încercați să mâncați puțină varză murată în fiecare zi.

loading...

Add comment