Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
patrunjel verde si lamaie

Dieta cu pătrunjel verde și lămâie te poate ajuta să slăbești sănătos până la 4 kilograme într-o săptămână

Cu toții ne dorim un corp în formă, dar pierderea de grăsime în plus poate fi o sarcină destul de complicată.Amestecul de suc de lămâie și pătrunjel ar putea fi cheia pentru pierderea în greutate și scăderea grăsimii de pe burtă.Trebuie doar urmată dieta 5 zile, apoi o pauza de 10 zile.

Pătrunjelul verde are un conținut scăzut de calorii, conține vitaminele A, B, C și K, precum și minerale precum fier și potasiu.Este și un diuretic natural, care poate ajuta la îndepărtarea toxinelor și a excesului de lichid. Un alt factor important cu care ajută pătrunjelul este menținerea echilibrului zahărului din sânge, iar conținutul de clorofilă poate ajuta la pierderea în greutate. Pătrunjelul are în compoziție enzime care îmbunătățesc digestia și joacă un rol în pierderea în greutate.Pătrunjelul are multe vitamine, minerale și antioxidanți care pot oferi beneficii importante pentru sănătate.O singură lingură de pătrunjel proaspăt tocat asigură mai mult de 70% din aportul zilnic recomandat.

Pe de alăt parte, lămâia este cunoscută că ajută la slăbit, datorită prezenței vitaminei C și a antioxidanților care favorizează o bună digestie.Lămâile au și proprietăți diuretice, care ajută la detoxifierea organismului, contribuind astfel la arderea grăsimilor. Potrivit experților, această poțiune magică poate stimula metabolismul organismului într-o mare măsură. Sucul de lămâie, un favorit printre cei care își urmăresc greutatea, stimulează hidratarea organismului, ajută la digestie și menține echilibrul pH-ului organismului.

Cum se prepară băutura de slăbit cu pătrunjel verde și lămâie.
Este nevoie de o legătură de pătrunjel verde tocat și zeama de la o lămâie.Acestea se pun într-un blender și se adaugă o cană de apă plată peste ele. Se bea proaspăt pe stomacul gol, pentru cele mai bune rezultate.Încercați să consumați acest suc timp de cinci zile consecutive și veți observa cu siguranță rezultate.Apoi se recomandă o pauză de 10 zile înainte de a relua.Cea mai bună parte a sucului este că va avea un gust bun, plăcut.Aroma pătrunjelului este puternică, dar doar o mână din frunzele sale vor lăsa sucul cu o culoare verde strălucitor și un gust proaspăt. Este frumos echilibrat cu lămâia.

Metabolismul nostru este cel mai lent noaptea. De aceea, ni se recomandă să mâncăm ușor la cină, deoarece sistemul nostru de digestie nu este atât de activ ca în timpul zilei. Acest amestec de pătrunjel verde și lămâie stimulează sistemul de digestie și descompune alimentele mai repede.

loading...

Add comment