Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
semne

Semne minore,dar care pot indica probleme de sănătate grave.

Sănătatea este foarte importantă și nu trebuie neglijată.Există câteva semne și simptome care pot indica o stare gravă de sănătate și care necesită consultarea unui medic dacă există simptome de îngrijorare.Mai mult decât atât, simptome care ar putea fi minore în sine ar putea fi semne de avertizare ale unei boli sau afecțiuni medicale grave.Iată în continuare câteva semne care pot indica probleme de sănătate grave.

Durerea, presiunea, strângerea sau senzație de plenitudine în centrul pieptului,dificultăți de respirație, transpirație rece, greaţă sau amețeli, care durează mai mult de câteva minute poate indica prezenta unui atac de cord.Căderea feței, dificultăți de vorbire, amețeli, dezechilibru, amorțeală sau slăbiciune bruscă, pierderea vederii, confuzie sau dureri de cap severe pot fi semnele unui accident vascular cerebral.Simptomele problemelor pulmonare includ tuse cu sânge, dificultăți de respirație, dificultăți de respirație, tuse cronică, accese repetate de bronșită sau pneumonie și respirație șuierătoare.Simptomele stomacului sau ale problemelor digestive includ sângerare rectală, sânge în scaun sau scaune negre, modificări ale obiceiurilor intestinale sau neputința de a controla intestinele, constipație, diaree, arsuri la stomac sau reflux acid sau vărsături cu sânge.

O schimbare rapidă și inexplicabilă a greutății prezintă riscuri semnificative pentru sănătate în majoritatea cazurilor.Ar putea indica o serie de boli grave, inclusiv diabet, probleme cu tiroida și insuficiență cardiacă.Pierderea severă în greutate este, de asemenea, un simptom al majorității cancerelor.În general, consultați-vă cu un medic dacă aveți o schimbare bruscă a greutății.

Respirația superficială și rapidă, care poate fi un indicator al bolilor cardiace sau pulmonare.Lipsa de aer apărută brusc, poate fi un semn de astm bronșic, tensiune arterială scăzută sau embolie pulmonară (cheag de sânge în plămân).Dificultățile respiratorii de lungă durată sau cronică ar putea indica edem pulmonar (lichide în plămâni) sau alte boli pulmonare.

Umflarea gleznelor sau a picioarelor poate fi un semn de îngrijorare.De exemplu, umflarea picioarelor ar putea semnifica o infecție a picioarelor sau o circulație deficitară.De asemenea, poate fi un semn de insuficiență cardiacă, insuficiență renală sau insuficiență hepatică.Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți deja una dintre aceste tulburări și umflarea se agravează. Ar putea fi un semn de complicații.

Sperăm să țineți cont de aceste semne care pot părea banale, dar care pot indica probleme grave de sănătate.Foarte important de reținut este să nu vă diagnosticați niciodată singuri sau după internet.Acest lucru va duce doar la anxietate inutilă.Mergeți la un profesionist din domeniul sănătății dacă simptomele persistă.

loading...

Add comment