Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum va fi anul 2019 pentru Săgetători?

Sagetatorul este al nouălea semn astrologic al Zodiacului și este guvernat de Jupiter. Sagetatorul este un semn de foc, la fel ca Berbecul și Leul. 2019 va fi un an dificil în multe privințe pentru nativii Sagetator, dar va face față cu siguranță problemelor și le va depăși.

Oportunități personale pentru Sagetator.
În luna mai, există mari posibilități de a pleca în străinătate, de a încheia contracte cu o companie cu sediul în străinătate. De la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul anului 2019, optimismul revine și viața arată mult mai bine.

Bani
Venus este, de asemenea, un jucător important aici, deoarece guvernează banii care trec prin mâinile noastre. Parteneriatele reprezintă o creștere esențială, care vine în acest an. Având în vedere că Venus se îndreaptă într-o fază retrogradă, în mai și în iunie se pot implica negocieri juridice cu șansa de a înceta un parteneriat sau de a închide o datorie într-un fel.

Dragoste
Aceasta este o zonă importantă în acest an datorită perioadei prelungite de petrecere a lui Venus, planeta care guvernează relațiile cu alte persoane. Relațiile în general pot trece printr-o fază de creștere, iar unele vor primi daruri și chiar recompense de la cei pe care îi întâlnesc. Începutul lunii iunie până la începutul lunii august este un astfel de timp.

Carieră
Jupiter se află în sectorul dvs. de carieră până la sfârșitul lunii septembrie. Primele 4 luni reprezintă momentul pentru a pune în aplicare o nouă structură, iar unele pot chiar să afle că învață o nouă abilitate în acest moment. Din mai până la sfârșitul lunii septembrie este momentul în care faceți unele progrese. Schimbarea locului de muncă se poate întâmpla pe la sfărșitul anului.

Sănătate
Aveți grijă la unele părți ale corpului, cum ar fi piciorul, sau regiunea pelviană, deoarece s-ar putea să aveți nevoie chiar de intervenții chirurgicale corective pe aceste părți ale corpului. De asemenea, aveți grijă la nivelul de zahăr în acest an, pe care va trebui să-l mai reduceți.

loading...

Add comment