Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ceaiul de ghimbir topește grăsimea

Probabil ați auzit de foarte multe ori că ceaiul de ghimbir topește grăsimea și ne slabește. Ei bine, este adevărat! Ceaiul din rădăcina proaspătă a ghimbirului ajută metabolismul să asimileze mai rapid grăsimile din corp.Ceaiul de ghimbir singur nu poate face chiar minuni în scăderea în greutate, dar poate fi folosit împreună cu o dietă sensibilă și exerciții adecvate pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.

Ceaiul de ghimbir este un remediu popular și natural pentru o mare varietate de afecțiuni digestive, incluzând durerile de burtă, vărsăturile și gastrita. Este, de asemenea, un remediu stabil pentru frig și tuse. Cu toate acestea, trebuie luată în considerare și pierderea în greutate. O cercetare efectuată la Universitatea din Maastricht din Olanda a constatat că această plante conține un tip de cofeină care ajută la scăderea în greutate.

Poreclit ca „amfetamina comestibila”, ceaiul de ghimbir imbunatateste termogeneza si reduce senzația de foame. Menținerea senzației de foame sub control este esențială atunci când vine vorba de a pierde în greutate.

Cu toate acestea, un alt studiu publicat de un cercetător japonez susține proprietatea mai sus menționată a ghimbirului. Studiul său, realizat pe șobolani, a fost publicat în „Jurnalul Societății farmaceutice din Japonia” în 2008. În timp ce există nenumărate studii de laborator care arată influența pozitivă a ceaiului de ghimbir și ghimbir pentru pierderea în greutate, realizat și stabilit.

Cum trebuie consumat ghimbirul pentru pierderea în greutate?


O ceașcă de ceai de ghimbir de 200 ml vă oferă aproape 10 calorii. În plus, ai o senzație de plin sau „sătul” după ce consumi o ceașcă de ceai. Puteți prepara acest ceai de ghimbir din rădăcini proaspete, răzuite sau prin adăugarea de praf de ghimbir uscat. Pentru ca acest lucru să funcționeze foarte bine, puteți folosi ghimbirul în combinație cu lămâie. Motivul pentru această combinație este că, atunci când adăugați aceste două împreună, sunt considerate cele mai puternice arzătoare de grăsimi. Cum este aproape lipsit de calorii, ghimbirul poate fi folosit și pentru gătit.

Nu uitați! Acest lucru nu înseamnă că ghimbirul este o plantă magică pentru pierderea în greutate.Este doar un ajutor în procesul de scădere în greutate.Deci, dacă nu mâncați sănătos și faceți exerciții în mod regulat, nu contează cât de mult ghimbir consumați, va fi inutil.

loading...

Add comment