Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
banane apa si miere

Banane coapte, apă și miere, de atât este nevoie pentru a scăpa de tuse și bronșită în cel mai scurt timp

Tratarea tusei cronice și a bronșitei a fost întotdeauna o provocare chiar și pentru medicina convențională.Dar, acest remediu natural conține unele dintre cele mai vechi și mai puternice ingrediente care calmează gâtul și plămânii și vindecă tusea și bronșita în cel mai scurt timp.Datorită proprietăților puternice ale mierii și bananelor, care sunt incluse în rețetă, puteți folosi acest remediu atât pentru copii, cât și pentru adulți și vă puteți bucura și de aroma lui, deoarece este și plăcut la gust.De la dureri în gât, tuse puternică și chiar probleme de stomac, pot fi tratate cu acest amestec natural.

Pentru a prepara acest remediu natural avem nevoie de 400 de ml de apă clocotită, 2 banane medii coapte bine și 2 linguri de miere naturală.Și începem să pregătim amestecul.Mai întâi, curățați bananele și le faceți piure cu o furculiță sau o lingură de lemn. Nu folosiți tacâmuri metalice, deoarece bananele tind să se oxideze la contactul cu metalul.Apoi, puneți bananele într-o oală și adăugați peste ele, apă fiartă. Lăsați amestecul la infuzat timp de 30 de minute.La final, când remediul s-a răcit, adăugați miere. Puteți strecura amestecul, dacă doriți.Este foarte important ca mierea să fie adăugată la final, astfel încât să nu-și piardă proprietățile importante când intră în contact cu apa clocotită.

Se bea pe zi 100 ml din acest remediu natural, de 4 ori pe zi, în total 400 ml pe zi.Această cantitate este suficientă pentru o zi și puteți pregăti una proaspătă în dimineața următoare.Puteți încălzi ușor amestecul înainte de consum. Pe lângă ameliorarea tusei, bananele ajută la creșterea nivelului de serotonină și vă permit să dormiți mai bine. Primele rezultate încep să apară cam după 5 zile.Apreciați mai mult natura și apelați întotdeauna la ea pentru mai multe remedii benefice.

Există o tendință din ce în ce mai mare ca oamenii să opteze pentru remedii naturiste.Tusea este clasificată drept acută dacă iese din organism în mai puțin de trei săptămâni.Pentru ca tusea să fie catalogată drept cronică, trebuie să te chinuie timp de peste opt săptămâni.La copii, totuși, o tuse care durează peste patru săptămâni este considerată și cronică. O tuse ocazională nu este nimic de care să vă faceți griji.Momentul îngrijorării este atunci când tusea refuză să se diminueze și te urmărește săptămâni întregi.

loading...

Add comment