Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
orez-pe-stomacul-gol

O linguriță de orez pe stomacul gol poate trata durerile articulare

Articulațiile sunt părțile corpului în care se întâlnesc oasele.Articulațiile permit oaselor scheletului să se miște.Articulațiile includ:umerii,solduri,coate,genunchi.Durerea articulară se referă la disconfort și dureri în oricare dintre articulațiile corpului. Durerea articulară este o plângere frecventă.Uneori,durerile articulare sunt rezultatul unei boli sau răni.Artrita este, de asemenea, o cauză frecventă a durerilor articulare. Cu toate acestea, se poate datora și altor condiții sau factori.

Indiferent de cauza,durerile articulare pot face viața de zi cu zi mult mai dificilă.Din fericire, aceste dureri minore pot fi atenuate cu câteva măsuri simple pe care le poți folosi acasă.Unul dintre cele mai simple remedii casnice este orezul consumat pe stomacul gol.

Se spune că numărul indicat de zile de tratament cu orez se află împărțind vârsta la 2.De exemplu dacă aveți 50 de ani,este nevoie de 25 de zile de tratament a câte o linguriță pe zi. Se pune orezul intr-un borcan, se stoarce o lamaie peste el, umple borcanul cu apa apoi inchide-l bine si pune-l la frigider pana a doua zi. Dimineata se consuma o lingurita din acest orez pe stomacul gol, de preferat inainte de 8:30.După ce ați înghițit lingurița,este indicat să se bea un pahar de apă cu zeamă de lămâie.Lămâia servește ca un remediu eficient pentru a calma durerile de genunchi datorită beneficiilor sale. De exemplu, acidul citric din lămâi ajută la scăderea acidului uric din organism, care provoacă anumite tipuri de artrită.

A trăi cu dureri articulare poate face unele activități dificile sau chiar imposibile.A mânca corect poate ajuta la reducerea acestei dureri.Ceea ce mănânci îți poate afecta artrita – anumite alimente nu numai că pot crește inflamația, ci te pot pregăti și pentru alte afecțiuni cronice, cum ar fi obezitatea, care poate afecta și artrita.

Deși nu există un remediu bătut în cuie, există modalități dovedite pentru a ușura durerea articulară și alte simptome.

  • Utilizarea unor analgezice topice sau medicamente antiinflamatoare pentru a reduce durerea, umflarea și inflamația.
  • Activitatea fizică regulată.
  • Încălzirea înainte de a face exerciții fizice,pentru a menține o gamă bună de mișcare a articulațiilor.
  • Păstrarea greutății corporale într-un interval sănătos. Acest lucru va reduce stresul asupra articulațiilor.

Opțiunile de tratament vor depinde de cauza durerii.Dacă totuși nu funcționează tratamentele acasă,este nevoie să vizitați un medic specialist.Când vă tratați durerea de genunchi în mod corect, creșteți probabilitatea ca veți fi în stare de funcționare la viteză maximă în cel mai scurt timp posibil.

loading...

Add comment