Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Inima are motive pe care mintea nu le poate înțelege

Cu toții avem lupte spirituale personale.În propriile noastre minți ne întrebăm dacă alte persoane întâmpină întrebări sau probleme similare cu cele ale noastre.Inima este frecvent asociată cu emoții, sentimente, răspunsuri afective. În consecință, inima nu este deschisă la raționalitate, rațiune sau logică. Aceste funcții sunt operații ale minții. Știi asta pentru că atunci când ești supărat din dragoste, sau ești mutat să râzi sau să plângi, nu răspunzi la reprezentări sau idei preconcepute. Emoțiile funcționează cu viteză, foarte diferită de raționalitate, care este propozițională și liniară. Emoțiile sunt explozii de activitate psihică. Puteți încerca rațional să explicați după eveniment, dar nu este același lucru cu experiența unei grabe emoționale. Deci, mintea, răspunsul rațional la orice, este cu totul diferit de răspunsul inimii tale, care este emoțional.

Experimentăm în fiecare zi modul în care ne simțim despre lucruri, sigur că evaluăm și evaluăm, judecăm și măsurăm cu mintea, dar sentimentele noastre ne determină să conducem un Lamborghini, să vrem să mergem în insule tropicale cu cineva special pentru o vacanță sau dorim un loc în care locuiam și simțim dor de oamenii ne cu care știam cândva și aveam momente bune.Calitatea vieții noastre este determinată de modul în care ne simțim.

Inima, sentimentele noastre sunt calitatea esențială a vieții noastre umane și modul în care ne simțim, dorințele și plăcerile, depresiile și tristețea, bucuria și întristările noastre sunt mai vii pentru noi decât potențialul nostru academic.Inima omului simte lucruri pe care ochii nu le pot vedea și știe ceea ce mintea nu poate înțelege.

Inima noastră are într-adevăr o minte proprie,ar trebui să o ascultăm, deoarece ne exprimă adesea atitudinile noastre profunde, dar nu ar trebui să o urmărim întotdeauna fără să avem în vedere considerente raționale, deoarece mintea intelectuală este la fel de importantă. Dacă putem învăța să integrăm cele două sisteme, vom avea cel mai bun din ambele lumi.

loading...

Add comment