Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câteva sfaturi de la Dalai Lama care o să te facă să mergi înainte cu fruntea sus

Fiți înduioșători.

„Subiectul compasiunii nu este deloc o afacere religioasa; este important să știm că este o afacere umană, este o chestiune de supraviețuire umană „.Dalai Lama

Cercetarea arată acum că, atunci când sunteți înduioșători, aveți un sentiment similar de plăcere ca atunci când aveți parte de sex, mâncare bună sau o vacanță relaxantă.Practic, compasiunea este foarte bună pentru sănătatea dvs. Beneficiile sunt reducerea stresului, bătăile mai frecvente ale inimii și îmbunătățirea sistemului imunitar.Puteți să manifestați compasiune înțelegând sentimentele și emoțiile persoanei. Asta înseamnă să vorbim cu ei și să încercăm să împărtășim prin ceea ce trec. Veți fi implicați emoțional.

Fiți amabili și ajutați-i pe cei din jur.

„Fiți amabili ori de câte ori este posibil. Este întotdeauna posibil. ”
Dalai Lama

Fiind plăcut și generos, costurile pe care le câștigi în fericire sunt considerabile. După niște cercetări foarte interesante s-a ajuns la concluzia că cei care dădeau niște bani și îi ajutau pe cei din jur, erau mai fericiți decât cei care i-au cheltuit pe ei înșiși.

Găsiți fericirea.

„Scopul vieții noastre este să fim fericiți”.Dalai Lama

În cursa vieții, singurul lucru pe care îl doriți cu adevărat la sfârșitul zilei este capacitatea de a găsi fericirea. Există foarte puține lucruri despre iertare, compasiune, răbdare și toleranță. Trebuie să oferiți acestor valori o prioritate maximă pentru a fi fericiți.

Descoperiți pacea interioară. Este timpul să reflectăm și să alungăm gândurile negative precum furie, resentimente, gelozie și oboseală. Încercați să le înlocuiți pe acestea cu emoții pozitive, cum ar fi optimismul, recunoștința, dragostea și pacea.El spune pe bună dreptate că mintea cu adevărat calmă este sursa fericirii și sănătății.

Nu faceți rău celor din jur.

„Dacă puteți, ajutați-i pe alții; dacă nu puteți face acest lucru, cel puțin nu-i faceți rău „.Dalai Lama

Dacă începi să spui minciuni, să bârfești și să răspândești zvonuri urâte, să hărțuiți și să profitați de ceilalți, atunci efectele negative ale lor se vor întoarce împotriva ta.

Nu te certa sau lupta, pur și simplu negociază.

Fie că este vorba de o criză internațională sau de un argument cu partenerul sau șeful dvs., cheia pentru un rezultat pașnic, non-violent este dialogul. În acest fel, învățați arta și compromisul negocierii.

Învățați din eșecurile dvs.

„Când pierzi, nu pierde lecția.”Dalai Lama

Când pierdeți, este important să examinați ce s-a întâmplat. Poate că a existat o problemă în planificarea proiectului și poate că nu v-ați gândit la cele mai grave scenarii. Reflecția vă poate ajuta să învățați de fiecare dată când nu reușiți.

Ar putea aceste lecții să vă schimbe cu adevărat viața ?Încercați să le aplicați în viața și munca voastră. Veți descoperi în curând că adevărul, onestitatea și compasiunea vor fi forțele motrice din viața voastră.

loading...

Add comment