Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum știi dacă ești fericit? Iată câteva întrebări pe care ar trebui să ți le pui!

Fericirea este o alegere. În ciuda faptului că multe lucruri influențează modul în care ne simțim, la sfârșitul zilei, depinde încă de noi cum răspundem la circumstanțele noastre. V-ați făcut vreodată timp să întrebați dacă sunteți cu adevărat fericiți sau nu? Cum ai răspunde dacă cineva de pe stradă sau cineva de la serviciu te-ar întrebat dacă ești fericit? S-ar putea să te surprindă, dar ești mai fericit decât îți dai seama. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți ocazia să vă așezați și să reflectați asupra experiențelor dvs., precum și asupra lucrurilor prin care treceți chiar acum. Iată cinci întrebări care vă vor ajuta să începeți.

De fapt,eu mă simt fericit chiar acum?

Această întrebare poate părea evidentă, dar ați avut cu adevărat timpul să vă așezați și să vă evaluați nivelul fericirii? Te-ai intrebat in ultima vreme daca te simti fericit sau nu? Mulți oameni cred că sunt relativ fericiți și totuși ei sunt de fapt stresați și au în permanență sentimente de nemulțumire. Pe de altă parte, există oameni care nu-și dau seama că sunt de fapt fericiți până când au timp să se gândească la locul lor de muncă, la relațiile lor și la împlinirea lor personală. Oferă-ți puțin timp și puneți această întrebare. S-ar putea să rămâneți surprins.

Fac ceea ce-mi place să fac?

Studiul arată că 70% dintre americani își urăsc slujba; Nu aș fi surprins dacă procentul este același și în țara noastră. Întrebați-vă următoarea întrebare: „Fac ceea ce am visat în ca tinerețe să fac?” Dacă ceea ce faceți cu viața dvs. acum nu este ceea ce ați visat că o să faceți, există o mare șansă să nu fiți fericit. Pasiunea noastră este ceea ce ne motivează să facem lucrurile bine. Ne face să muncim din greu, să ieșim din zonele noastre de confort și să facem lucruri pe care niciodată nu ni le-am imaginat. În ciuda faptului că munca noastră este dificilă, atâta timp cât este în concordanță cu pasiunea noastră, ea ne va satisface și ne va face să ne simțim fericiți și împliniți mai presus de orice.

Este ceva ce urăsc la viața mea?

Există lucruri în viața ta chiar acum, care te izolează de fericire? Este o carieră neîmplinită? Nu există o viață perfectă și nu există nici o cale de a obține tot ce vă doriți în această viață, dar dacă există ceva în viața voastră ce nu vă place pentru că vă alungă bucuria și fericirea, trebuie să scapați de acest lucru. De exemplu, dacă credeți că vă aflați într-o relație nesănătoasă, nu mai continuați și începeți să vă depărtați de această relație și să găsiți una cu care veți evolua în loc să mergeți în jos sau să stați în loc.

Există lucruri pe care le regret?

Întrebarea finală este dacă veți regreta dacă vi se va întâmpla ceva și veți muri mâine. Nu este momentul să vă întoarceți în timp, desigur, dar acesta este motivul exact pentru care trebuie să vă luați timpul să vă așezați și să vă analizați viața. Probabil că veți avea o mulțime de regrete ca majoritatea oamenilor, dar acum, principala diferență este că veți ști ce să faceți, și asta este de a profita la maximum de timpul pe care în aveți în această viață.

loading...

Add comment