Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
patrunjel-si-lamaie

Lămâie,pătrunjel și apă,sucul care slăbește și arde grăsimile în doar 5 zile

Oricine încearcă să slăbească știe că una dintre regulile de bază pentru a pierde acele kilograme în plus este să scadă din calorii, adică să mănânce mai puțin și să crească activitatea fizică.În ultimele luni, pasionații de fitness și diversele tendințe axate pe alimentație recomandă cu tărie consumul băuturii de pătrunjel și suc de lămâie. Ei îl consideră un puternic agent natural de pierdere a grăsimilor și subliniază că este delicios și ușor de preparat.

Avem nevoie doar de o legătură de pătrunjel tocat mărunt și o lămâie.Se stoarce zeama de la lămâie, se pune în blender legătura de pătrunjel și o cană cu apă.Se amestecă până când se fomrează sucul.Se consumă proaspăt, pe stomacul gol pentru cele mai bune rezultate.

Oamenii care au încercat dieta cu această băutură simplă din doar două ingrediente,pretind că obțin rezultate uimitoare cu doar câteva zile de utilizare.Un alt mare avantaj este acela de a integra foarte ușor obiceiul de a consuma aceasta bautura in alimentatia zilnica.

Pătrunjelul are un conținut foarte scăzut de calorii și are, la rândul său, imensul avantaj de a oferi mulți nutrienți esențiali, precum vitaminele A, B, C și K și minerale precum fier și potasiu. Este bogat în clorofilă, o substanță cheie în detoxifierea organismului, care face pierderea în greutate mult mai ușoară. În plus, pătrunjelul este considerat una dintre plantele medicinale cu beneficii digestive mai mari.Pătrunjelul este mai ales un bun aliat pentru reducerea retenției de lichide și a balonării, care în multe cazuri este legată de creșterea în greutate.Pătrunjelul este, de asemenea, de mare ajutor pentru echilibrarea nivelului de zahăr din sânge. Prin urmare, este un bun aliat pentru a reduce riscul de diabet și pentru a controla greutatea pe termen lung.

Lămâile sunt cele mai populare citrice.Nu degeaba sunt cel mai fidel aliat al sistemului imunitar.De asemenea, sunt cunoscute pentru beneficiile lor de a accelera pierderea în greutate și strălucesc pentru conținutul lor în vitamine, minerale, fitonutrienți și antioxidanți.Pe baza acestui fapt, există numeroase studii științifice, în care s-a demonstrat că apa de băut cu lămâie poate stimula metabolismul și menține organismul hidratat, ceea ce accelerează pierderea în greutate.

Încercați să consumați această băutură timp de cinci zile consecutive și vedeți rezultatele.Se recomandă să faceți o pauză de 10 zile după 5 zile și apoi să reluați dacă trebuie să slăbiți mai mult.Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră sau un dietetician înainte de a modifica ceva în dieta zilnică.

loading...

Add comment