Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 exerciții care te vor ajuta să arzi grăsimea de pe abdomen în mai puțin de o lună

Potrivit experților în sănătate, o talie de peste 102 cm la bărbați și 88 cm la femei poate fi un semn de obezitate abdominală. Grasimile pot afecta producția de insulină și măresc chiar și nivelul hormonilor de stres din organism cu timpul, motiv pentru care este esențial să vă păstrați în formă, zona abdominală. Noi am făcut o listă cu cele mai eficiente exerciții care te pot ajuta să topești rapid grăsimea de pe abdomen.

1. Răsuciri spinale înclinate.


Din poziția plasat pe spate cu brațele întinse în lateral, păstrați piciorul stâng drept, îndoiți genunchiul drept și mutați-l spre piept. Lăsați lent genunchiul drept să se rostogolească în partea stângă și să vă legați piciorul drept în spatele coapsei stângi.Puneți mâna stângă pe genunchiul îndoit și apăsați ușor pentru a intensifica întinderea.ineți poziția timp de 5-10 secunde, apoi repetați exercițiul cu celălalt picior.

2. Forfecări de picioare.


Stati in pozitie inversa, cu spatele spre podea, cu bratele si picioarele drepte, mainile plasate pe podea, cu varfurile degetelor, orientate spre corpul tau inferior si cu tocurile pe pamant.Coborâți ușor fesele spre podea și ridicați piciorul stâng spre tavan la un unghi de 45 de grade în același timp.Reveniți la poziția pe spate și repetați cu celălalt picior.Realizați 10-15 repetări cu fiecare picior.

3. Rotiri de abdomen.


Situat în poziția culcat pe podea cu picioarele drepte și cu mâinile așezate în spatele capului.Ridicați spatele și ridicați ambele picioare de pe sol.Îndoiți genunchiul drept și trageți-l spre cotul stâng, păstrând în același timp piciorul stâng.Reveniți la poziția inițială și repetați cu partea opusă.Realizați 15-20 de repetări pe ambele părți.

4. Alergări în poziție de florate.


Stati in pozitia de flotare cu bratele drepte, cu mainile asezate pe podea sub umeri, cu picioarele și cu degetele de la picioare pe sol.Îndoiți genunchiul drept și trageți piciorul spre cotul stâng.Țineți poziția timp de 2-3 secunde, apoi aduceți piciorul înapoi în poziția flotare.Repetați exercițiul de 10 ori pe ambele părți.

5. Răsturnări rusești.

Așezat pe podea cu genunchii îndoiți și cu mâinile blocate împreună.Ușor înclinați-vă trunchiul înapoi la un unghi de 45 de grade, păstrând în același timp călcâiele pe pământ.Învârtiți încet brațele în partea dreaptă într-o mișcare de răsucire până când atingeți solul cu mâinile.Reveniți la poziția inițială și repetați cu partea opusă. Completați 10 repetări pe ambele părți.

6. Atingeri ale picioarelor.


Situată pe spate cu picioarele drepte și cu brațele întinse deasupra capului.Ridicați picioarele și brațele drepte de pe podea până când vă echilibrați fundul. Încercați să atingeți degetele de la picioare cu degetele, apoi reveniți la poziția inițială.Repetați de 10 ori.

7. Ridicări ale picioarelor.


Întins pe spate cu genunchii îndoiți la un unghi de 90 de grade și cu mâinile așezate în spatele capului.Ridicați trunchiul superior de pe podea. Inspirați și țineți poziția timp de 5 secunde.Expirați și extindeți ambele picioare la un unghi de 45 de grade. Țineți poziția pentru încă 5 secunde.Începeți ușor torsul superior la sol, în timp ce coborâți simultan picioarele.Relaxați-vă timp de 10 secunde și repetați exercițiul din nou.Realizați 10-15 repetări.

8. Exercițiul fluture.


Întinzându-vă pe spate, cu genunchii îndoiți în lateral, tălpile împreună și cu brațele întinse deasupra capului.Strângeți pieptul spre picioare, ridicându-vă simultan picioarele spre corpul superior.Coborâți încet pieptul și picioarele pentru a reveni la poziția inițială. Repetați exercițiul de 10 ori.

9. Punte pe un picior.


Situat pe spate cu genunchiul stâng înclinat, cu piciorul stâng plat pe podea și cu piciorul drept alungit direct spre tavan. Ridicați șoldurile de pe sol pentru a face un pod.Țineți poziția timp de aproximativ 2-3 secunde, apoi înapoiați lent șoldurile.Coborâți și ridicați șoldurile de 12-15 ori, apoi treceți la piciorul opus și completați același număr de repetări.

10. Ridicări ale picioarelor.


Stați întins pe spate, cu brațele apropiate de dvs. și cu picioarele drepte. Ridicați corpul superior și plasați-vă coatele chiar sub umeri, astfel încât antebrațele și brațele superioare să aibă un unghi de 90 de grade.Ridicați ambele picioare astfel încât corpul dvs. să fie la 25 cm deasupra solului. Apoi coborâți-le înapoi fără să atingeți podeaua.Repetați de 15 ori.

loading...

Add comment